Raluca Pastramă, mesaj surprinzător după ce fetițele au fost în vizită la Pepe

Pepe și fiicele lui

Fetițele Ralucăi Pastramă și ale lui Pepe și-au petrecut sfârșitul de săptămână împreună cu tatăl lor. Imediat după aceea, Raluca a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apar Maria și Rosa, dar și nepoțelul ei din partea fratelui, Bobo Pastramă.

Din mesajul pe care aceasta l-a scris în dreptul postării reiese faptul că soția lui Pepe își iubește foarte mult micuțele, că le-a simțit lipsa cât au fost plecate la tatăl lor, dar și că nu face diferențe între ele și micuțul nepot, de doar două luni.

„Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte! #TotCeConteaza @rosaalexandrapascu @mariapascu1 •AchimAlexandru @bombo.pastrama @aleconstantinof', a scris Raluca pe Instagram.

În luna noiembrie, Pepe a anunțat separarea de soția lui și a menționat faptul că aceasta se va întâmpla în mod amiabil la notar. Între timp, lucrurile au luat o altă turnură și s-au complicat, astfel că cei doi soți vor ajunge în instanță. Pepe luptă pentru custodia exclusivă a fetelor, însă Raluca nu este de acord cu acest lucru și va merge până în pânzele albe pentru micuțe.

Fiica lor, Maria, s-a născut la 15 august 2012, iar cea micuță, Rosa Alexandra a venit pe lume după trei ani, la 5 aprilie 2015. Pepe nu este la prima căsnicie, acesta fiind căsătorit cu Oana Zăvoranu, din 2006 până în 2011. Despărțirea lor a fost, de asemenea, cu scântei și vorbe grele.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete