Raluca Pastramă a fost agresată de Pepe în ochii tuturor. A fost nevoie de intervenția Poliției

accesoriu Pepe

Pepe a anunțat la începutul lunii noiembrie că va divorța de Raluca Pastramă, în ciuda faptului că nu există un motiv bine întemeiat. Acesta a declarat că este decizia Ralucăi și că va respecta acest lucru pentru fetițele lor care sunt cele mai importante.

Cu toate acestea, situația pare mai complicată și problemele sunt mult mai mari. Zilele trecute, mai exact pe 19 noiembrie, Raluca a depus o plângere împotriva lui Pepe ca urmare a unor agresiuni la care ar fi fost supusă de cântăreț în plină stradă. Raluca a cerut ordin de protecție pe numele lui Pepe. Aceștia se aflau în parcarea stadionului Dinamo, unde fetele celor doi participă la cursuri de tenis.

Potrivit jurnaliștilor de la click.ro, Pepe a refuzat șă ofere detalii despre incident și a răspuns scurt „Nu comentez!'.

Care sunt declarațiile polițiștilor despre acest incident?

„Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la Secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile.

Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni', au declarat surse din Poliție pentru Click.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie', este comunicatul oficial dat de oamenii legii.

Cu toate acestea, Raluca Pastramă nu a aşteptat expirarea ordinului de protecţie emis de Poliție și s-a adresat instanţei. Pe data de 20 noiembrie apare o acţiune înregistrată la Judecătoria Sectorului 2, obiectul dosarului fiind „ordin de protecţie'. Ionuţ Pascu, numele real al cântărețului, apare în instanță în calitate de pârât şi Raluca Pascu de reclamant.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete