Decizia luată de Cleopatra Stratan și Edward Sanda la un an de la nuntă: „Punem și noi la saltea. Să treacă criza și războiul”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în august 2021. Tinerii îndrăgostiți au planuri mari împreună, planuri pe care le-au dezvăluit într-un interviu pentru ego.ro.

Tinerii au în plan să își cumpere o casă. Deja strâng bani pentru această investiție, care poate valora chiar și sute de mii de euro. „Noi ne echilibrăm în absolut tot, adică fiecare discuție se echilibrează, fiecare chestie pe care o facem împreună și atunci când vine vorba de carieră sau de lucruri personale. Noi luăm toate deciziile împreună. Chiar dacă suntem convinși, fiecare în parte de decizia fiecăruia, ne sfătuim ca să fim siguri că facem ceea ce este bine și știm că împreună putem să facem orice. Luăm deciziile împreună în orice', au spus cei doi.

„Să ne mutăm într-o casă mai mare, asta aveam în plan. Cred că este visul oricărui cuplu să se mute la casa lor. Căutăm. Deocamdată punem și noi la saltea. Căutăm variante, dar sincer cu inflația asta nu își ia nimeni nimic. Adică e o pauză.

Mai așteptăm. E o perioadă în care preferăm să muncim mai mult și când o vrea Dumnezeu să ne luăm, atunci ne-om lua.', au mai dezvăluit Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

cleopatra-stratan-si-edward-sanda-casa-noua-7SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Referitor la relația pe care o au acum, la un an de la căsătorie, Edward Sanda a mărturisit că în relația lor nu sunt certuri. „La modul ăla de ceartă, nu, dar am avut mici discuții.

Dar cearturi, de nivelul nervi sau țipete sau așa, nu. Nu suntem noi așa. Deși ea este mai mică decât mine, câteodată eu sunt ăla mai mic. Dar, na, ne completăm', a declarat artistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete