Raluca Bădulescu, gesturi tandre într-un club cu alt bărbat decât soțul ei: „Este cel mai bun”

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai extravagante vedete de la noi din țară. Aceasta și-a construit o carieră fabuloasă în industria modei, dar și în televiziune. Parcursul ei profesional nu a fost întrerupt deloc, chiar dacă a devenit mamă.

Raluca Bădulescu are un fiu dintr-o relație cu Vali Pungă, iar de 13 ani este căsătorită cu Florin Stamate. Ei bine, recent, jurata de la „Bravo, ai stil' a postat pe rețelele de socializare câteva imagini dintr-un club de fițe din Capitală. Aceasta stătea în brațele unui tânăr care o săruta pe obraz.

Vedeta a lămurit întreaga situație, declarând că este bărbatul din imagini este prietenul soțului ei de mai bine de trei decenii și nu se pune problema de alt tip de relație între ea și acesta.

„Este vorba de cel mai bun prieten al soțului meu. Se cunosc de 30 de ani. E rezolvat cazul. Au fost parteneri la un club din Capitală, sunt cei mai buni prieteni”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Click!.

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil' se poate declara o femeie împlinită. Totul îi merge ca pe roate în carieră, iar pe plan personal lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Raluca Bădulescu a mărturisit recent care este relația cu fiul său, Alexandru, în vârstă de 19 ani. Deși băiatul a fost crescut mai mult de bunici, „regina luxului din România” a dezvăluit că se înțelege de minune cu tânărul și va fi alături de el ori de câte ori va avea nevoie. În prezent, Alex locuiește singur cu iubita sa, iar mama lui vrea să-i cumpere un apartament în Dubai pentru a avea un venit constant.

„Are iubită. El stă singur. S-a mutat. Nu mai stă cu noi. Bine, el oricum a fost mai mult cu bunicii. Nu pot decât să le mulțumesc părinților mei pentru asta. Trebuie să recunosc că noi am fost părinți de weekend. Suntem părinți de weekend. Tocmai de aceea el ne și spune: Raluca, Florin, Vali. Alex nu îmi spune mamă’, a declarat Raluca Badulescu pentru ego.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete