Răducu, fiul lui Radu Mazăre, despre succesul în afaceri. În ce își investește banii pe care îi câștigă: „Muncesc de la 15 ani”

Răducu, fiul lui Radu Mazăre, a vorbit într-un interviu despre succesul în afaceri. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a început să munceasă de la vârsta de 15 ani.

Băiatul lui Radu Mazăre este implicat în mai multe afaceri și își gestionează altfel banii acum. Dacă până acum obișnuia să își facă toate mofturile, acum prioritățile sale s-au schimbat. A început să muncească încă de când era adolescent și spune că secretul succesului este disciplina.

„În primul rând, disciplina. Noi nu am făcut armată, nu avem de unde să o căpătăm și atunci trebuie să ne autoeducăm în sensul ăsta, să ne creăm niște reguli pe care să le respectăm. Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar. Practic, alimentație publică. Acolo nu era nevoie de investiție, pentru că facturile către furnizori erau la 3-4 săptămâni, în timpul ăsta încasam, iar ulterior mergeam în continuare la școală.

Radu-Stefan-MazareSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cu banii respectivi, mi-am făcut mofturi. Mi-am luat un ATV. Urma să fac 16 ani și mi-am luat permis B1 care mă lăsa sa conduc pe străzi', a declarat fiul lui Radu Mazăre pentru Antena Stars.

Toți banii pe care îi câștigă acum, Răducu a decis să-i investească în afaceri. „Consider că banii pe care îi produc pot să-i investesc în alte afaceri sau în afacerea respectivă. Odată cu vârsta, capeți mai multă experiență și, până la urmă, îți definești ceea ce îți dorești în viață', a spus Răducu Mazăre.

Mulți tineri îl văd pe acesta ca pe un exemplu, însă el are un sfat pentru cei care vor să își deschidă o afacere. „În primul rând, ar trebui să aibă niște cunoștințe de antreprenor, pentru că activitatea de antreprenor presupune să știi din fiecare domeniu, contabilitate, producție, depinde ce faci sau serviciile pe care le oferi… Să știi marketing, trebuie să acoperi o paletă foarte mare de activități', a încheiat tânărul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete