Radu Vâlcan nu și-a sărbătorit ziua de naștere cum a vrut din cauza Adelei Popescu: „Mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream”

Radu Vâlcan a avut o primă reacție după ce miercuri, 8 februarie, și-a sărbătorit ziua de naștere altfel decât și-ar fi dorit. Prezentatorul a avut parte de o surpriză pusă la cale de soția lui, Adela Popescu.

El voia să ia masa la un restaurant cu familie, în schimb, toți prietenii lui au fost invitați. „A fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat. Știam că o să mergem la un restaurant, doar noi cu copiii. Și-am mers.

Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi. Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni. Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!', a scris pe Facebook Radu Vâlcan.

petrecere-radu-valcan-adela-popescu-andreea-ibacka-dana-rogozSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Și Mihai Morar a luat parte la petrecere, și el a făcut dezvăluit despre bunul lui prieten. „Îl sun astăzi, de ziua lui, pe Radu Valcan:

– La mulți ani! Ce faci de ziua ta?

– Băi, pe liniște! Ieșim doar noi cu copiii la masă, în oraș…

– Sincer, așa aș face și eu…

– Dar neaparat să ne vedem zilele viitoare cu toții…

– Perfect! Bucură-te de ai tăi astăzi…

3 ORE MAI TÂRZIU… . Petrecere surpriza la 46!!! Sincer, nu se face așa ceva… Dar mi-ar fi părut să nu fi fost și eu acolo, unde trebuia să iei cina pe liniște' cu soția și copiii. 😂 La mulți ani, bătrinere'!', a transmis Mihai Morar pe rețelele de socializare.

a

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete