Radu Ștefan Bănică, în lumea afacerilor la 20 de ani: „Vă aștept pe toți la…”

Ștefan Bănică Jr. se poate declara un tată mândru. Dincolo de cariera sa fantastică, acesta se bucură de copiii săi frumoși, dar și de reușitele acestora.

Radu Ștefan, fiului artistului, a reușit la doar 20 de ani să pătrundă în lumea afacerilor și și-a împlinit un mare vis. Tânărul actor și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că îi așteaptă la o cafea într-o locație care îi aparține. De asemenea, alături de el a fost și sora sa mai mică, Violeta, fiica lui Ștefan Bănică jr. din căsnicia cu Andreea Marin.

Radu StefanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și, de ce nu, un pahar de prosseco', a scris Radu Ștefan Bănică pe pagina lui de Instagram.

Fiul cunoscutului artist îi calcă pe urmele tatălui și al bunicului său devenind un tânăr actor. Acesta a participat și la emisiunea „Te cunosc de undeva', unde a reușit să câștige inima publicului telespectator datorită prestației sale. Primii săi bani i-a câștigat urcând pe scena teatrului românesc.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize. Cine vrea să mă urmărească poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube', a declarat Radu într-un interviu acordat revistei OK! Magazine în 2021, scrie Click.

Radu Ștefan este conștient de presiunea numelui pe care îl poartă, dar totodată este recunoscător pentru că îl motivează să reușească pe plan profesional. Invitat la Antena Stars, Radu a mărturisit cum se simte în calitate de fiu al unuia dintre cei mai apreciați artiști din România.

„E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei’, a spus Radu Ștefan Bănică la Antena Stars.

De asemenea, acesta a dezvăluit unul dintre sfaturile prețioase pe care i le-au dat atât tatăl său, cât și Camelia Constantinescu, femeia care i-a dat viață.

„Mi l-a dat și mama, mi l-a dat și tata: să stau în banca mea, să nu fiu o formă fără conținut și să mă distrez’, a spus tânărul actor în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete