Radu Beligan a primit a treia stea din Piata Timpului

Radu Beligan, actor, stea
Initiat de Cocor si Teatrul Metropolis, varianta romaneasca a celebrului „Walk of Fame' a debutat in ianuarie 2011, prin acordarea primelor doua stele din cadrul proiectului renumitilor actori Florin Piersic si Victor Rebengiuc. Astazi a sosit randul maestrului Radu Beligan, care a primit 37% din voturile acordate de public in urma unui sondaj pe site-ul www.cinemagia.ro.

„Este o onoare pentru noi sa imbogatim Piata Timpului cu o stea ce poarta numele maestrului Radu Beligan. Suntem incurajati de succesul evenimentelor precedente si vom continua sa promovam Walk of Fame-ul romanesc ca un loc de referinta ce aduce laolalta cele mai importante nume din cultura noastra' a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

Fiind strategic pozitionat in centrul istoric al capitalei si urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului sustine strategia Cocor de promovare a valorilor romanesti prin gazduirea stelelor ce omagiaza actori romani consacrati.

Radu Beligan, actor, stea

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, dorim sa acordam o stea pe Aleea Celebritatilor pentru tot ce a facut si face pentru teatrul romanesc, mesagerului povestilor, purtatorului de ganduri, maestrului Radu Beligan… Omul care imita oameni, care vorbeste despre oameni, Omul care traieste prin oameni, care inventeaza oameni' declara George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis.

Radu Beligan, nascut pe 14 decembrie 1918, in satul Galbeni, din comuna Filipesti, Bacau, a interpretat in cariera sa de sapte decenii roluri celebre din piese ale unor dramaturgi precum I.L. Caragiale, Barbu Stefanescu Delavrancea, Camil Petrescu si Mihail Sebastian. In prezent, Radu Beligan joaca pe scena Teatrului National piesa Egoistul, in regie proprie.

In perioada urmatoare, alte personalitati ale culturii romane vor intra in randul stelelor de pe Walk of Fame.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri