Actrița Marinela Chelaru trăiește cu doar 1.400 de lei pe lună, după 40 de ani de muncă: „Nu mă vait”

Marinela Chelaru are o carieră de 40 de ani în actorie, dar de ce vreme a ieșit la pensie. În urmă cu câțiva ani s-a confruntat și cu grave probleme de sănătate, a fost operată la inimă, astfel că acum cheltuie mulți bani pe medicamente, din pensia în valoare de 1.400 de lei pe care o primește lunar de la stat.

Actrița recunoaște că nu îi e ușor să se descurce cu atât de puțini bani. „Stau foarte bine, am 10.000 de euro pensia, ce-ai?! Nu, mămică, sunt amărâtă, dar sper să se rezolve și asta.

Nu mă așteptam după 40 de ani și eu nici nu am știut, pentru că meseria mea nu este de avocat sau de contabil, ca să știu de toate lucrurile astea. Nu mi-a spus nimeni și, uite, după 40 de ani de muncă m-am trezit cu o pensie de parcă nu aș fi muncit deloc', a explicat actrița la Antena Stars, conform spynews.ro.

„Noroc că sunt femeie, fac mâncare, ce crezi că eu îmi permit să merg la restaurant? Nu, dar mă întind cât îmi este plapuma. 1.400 am pensia ca să știe toată lumea, dar nu mă vait. Trecem noi și peste asta, stai liniștită! Eu nu am copii, dar dacă aveam copii?! Ce făceam?! Mă duceam la biserică și cerșeam, că nu aveam ce să fac', a mai zis ea.

În prezent, Marinela Chelaru merge periodic la medic după ce acum cinci ani de zile a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul inimii, i-a fost înlocuită o arteră cu o venă de la mână.

„M-au influențat mult schimbările bruște de temperatură, a fost cald, apoi a venit frigul. Mie medicii mi-au înlocuit una dintre arterele inimii. Mi-a luat de la o mână o venă și mi-a înlocuit-o la inimă. Doctorița mea este plecată și ea în concediu acum și abia o aștept să vină, să știu că sunt în siguranță', a mai declarat Marinela Chelaru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete