Programul metrourilor de Paște. Cum vor circula trenurile în noaptea de Înviere?

În noaptea de Înviere, bucureștenii vor putea circula cu metroul în Capitală. Trenurile vor circula toată noaptea de sâmbătă spre duminică, cu ocazia Paștelui. Astfel, metrourile vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute.

În noaptea de Înviere (7/8 aprilie 2018), trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute, a anunțat Metrorex într-un comunicat.

Programul metrourilor de Paște

„Pentru desfășurarea în siguranță a traficului este interzisă intrarea în stațiile de metrou și în trenuri cu lumânări aprinse.

De asemenea, în perioada 6-9 aprilie 2018 trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 9 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străulești) cu schimbare la staţia Jiului, la un interval de circa 10, respectiv 15 minute', a mai anunțat Metrorex.

Așadar, bucureștenii care își doresc să ajungă la biserică la slujba de Înviere, nu trebuie să-și facă probleme în privința transportului în comun.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cutremur cu magnitundinea de 3,5 grade pe scara Richter. Uite unde s-a produs seismul

Cântăreața de muzică populară Viorica Batan a murit! De 10 ani se lupta cu o boală cruntă: „M-am dus cu flori la ea, la spital, s-a uitat la mine si s-a stins'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri