Profilul numerologic al lui Sevil Shhaideh: ”Va fi greu de dat la o parte”

Profilul numerologic al lui Sevil Shhaideh: ”Va fi greu de dat la o parte”

După ce Sevil Shhaideh a fost propusă pentru funcția de prim-ministru al României, acest eveniment a stârnit un val de comentarii și controverse. Ba mai mult decât atât, această știre a fost comentată și în presa internațională. 

După ce această informație a fost anunțată miercuri de Liviu Dragnea, președintele PSD, doamna Sevil Shhaideh a captat atenția tuturor, chiar și a numerologilor, care s-au apucat să îi analizeze viitorul. Astfel, numerologul Mihai Voropchievici a explicat care este profilul lui Sevil Shhaideh din punct de vedere numerologic și astrologic, conform cdnews.ro.

'Sevil înseamnă să fii iubit. Să fie iubită și acceptată și de domnul Iohannis, pentru că este un om de cuvânt, care își asumă responsabilitățile. Îi place să lucreze mai mult de una singură. Va fi greu de dat la o parte, posibil ca domnul Dragnea să o accepte în continuare, nu cum spune Opoziția că e un om de paie. Știe să administreze banii fantastic, va ști să îi folosească cu prisosință în folosul celorlalți. În zodiacul chinez e dragon. Cu dragonul nu te pui anul viitor. Un om care poate să își ducă la bun-sfârșit toate sarcinile. Are cifra de destin 9, înseamnă altruism total. Are și voință și farmec. Este un om hotărât, are cuvânt, are antipatii și simpatii clar definite. E mai drastică decât scorpionul Dragnea. E săgetător, are prostul obicei să trimită săgeata drept la țintă. Nu umblă pe ocolișuri. Cu Iohannis…se vor înțelege. Nu este o soluție temporară. Numele său este cifra 5. Vă dau niște nume. Stela Popescu, Arșinel, Florin Piersic. Sunt oameni care știu să se facă plăcuți', a spus Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii 'La Ordinea Zilei'.

Sevil Shhaideh a fost propusă pentru funcţia de prim-ministru, de către social-democraţi.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

Ea ar putea fi prima femeie prim-ministru al României! Cine este Sevil Shhaideh

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri