Prod Gabi SRL este o companie înființată în anul 2000 care comercializeaza vesela de calitate

Dacă deţii o locaţie de tip HoReCaştii cât de important este să ai şi o veselă de calitate. Mai mult decât atât, ştii cât de important este să ai o imagine perfectă în fata clienţilor tăi. Bine, poţi spune că având în vedere situaţia actuală, şi anume un alt val al pandemiei de Coronavirus, îţi este dificil să găseşti o variantă accesibilă pentru schimbarea întregii vesele din restaurant.

Însă, trebuie să ştii că nu preţul ar trebui să fie singurul sau cel mai important factor de decizie. Prin urmare, în continuare îţi vom prezenta câteva aspecte pe care să le ai în vedere atunci când alegi veselă pentru propriul restaurant, cafenea ori bar.

 1. Calitatea

Unul din cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi vesela (paharele, farfuriile, canile etc.), dar şi tacâmurile, precum şi alte accesorii nelipsite în momentul în care clienţii doresc să servească masa este calitatea. Bineînţeles că nu doar vesela este importantă într-un restaurant, însă după ce clienţii se obişnuiesc cu atmosfera şi cu personalul, trec la următorul nivel şi anume, la analizarea tuturor detaliilor.

Prin urmare îţi recomandăm să alegi produse de calitate care să reziste utilizare după utilizare.

 1. Rezistenţa

Ştim cu toţii că veselă utilizată într-un restaurant trebuie să reziste unor condiţii extreme, iar pentru a te asigura că ea arată impecabil utilizare după utilizare, trebuie să ai în vedere şi materialele din care este confecţionată. Bineînţeles că fiecare material are avantajele şi dezavantajele sale, însă cu cât acesta are mai multe plusuri şi mai puţine minusuri cu atât mai bine.

Nu uita şi faptul că nu toţi clienţii vor trata farfuriile, paharele ori tacâmurile cu blândeţe, iar uneori acest lucru nu se întâmplă voit. Însă cu cât veselă este mai rezistentă, cu atât mai mult reuşeşti să diminuezi daunele.

 1. Curăţare uşoară

Poate că eşti tentat să optezi pentru un produs cu un design nemaiîntâlnit, însă trebuie să ai în vedere şi cât de uşor sau cât de greu se curăţa acesta. Noi îţi recomandăm să alegi un produs care se curăţă cu uşurinţă. Mai mult decât atât, nu trebuie să uiţi şi faptul că toată vesela trebuie să reziste la o curăţare extremă, căci ea trebuie spălată cu simţ de răspundere după fiecare utilizare.

 1. Design

Că tot am ajuns la acest aspect, trebuie să ştii că design-ul nu trebuie deloc ignorat. Chiar dacă eşti tentat să alegi ceva cât mai simplu, asta nu înseamnă că trebuie să mergi pe un produs banal. Alege produse moderne care să se facă remarcate prin aspect. Nu uita că farfuria pe care este aşezată mâncarea poate influenţa considerabil pofta de mâncare.

Însă nu încerca să treci în extrema cealaltă şi să alegi produse pe care clienţii nu le pot folosi sau le utilizează cu dificultate. Nimeni nu este mulţumit în momentul în care îi este foame, are mâncare pe masă însă abia o poate mânca din cauza tacâmurilor spre exemplu.

Un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi accesoriile pentru servirea mesei este modul în care acestea se combină. Mai precis, trebuie să ai în vedere faptul că toate puse împreună, aşezate pe aceeaşi masă, trebuie să creeze o atmosferă plăcută şi armonioasă.

 1. Culoarea

Un pic de culoare nu strica nimanui, prin urmare în funcţie de specificul restaurantului, îţi recomandăm să alegi cu prudenţă şi culoarea. Probabil că ai observat şi tu că marea majoritate a restaurantelor aleg o veselă albă, însă acest lucru nu trebuie să te descurajeze, mai ales dacă îţi plac culorile şi ştii cum să le pui în valoare chiar şi într-un restaurant.

 1. Specificul restaurantului

Un aspect important pe care nu trebuie să îl scapi din vedere atunci când alegi vesela este şi specificul restaurantului, cafenelei, barului etc.. Nu îţi recomandăm să optezi pentru modele minimaliste într-un restaurant cu specific românesc, spre exemplu.

 1. Preţ

Preţul este un aspect pe care nu trebuie să îl ignorăm, însă nici să îl plasăm pe prima poziţie.

Ai nevoie de veselă pentru restaurantul tău? Sau chiar pentru bucătăria proprie? Îţi recomandăm să arunci un ochi şi pe site-ul celor de la stylehoreca.ro. Prod Gabi SRL este o companie infiintatain anul 2000 şi este specializată în comercializarea produselor din porţelan ce pot fi folosite atât în restaurante, cafenele etc (HoReCa), cât şi în bucătăriile casnice. Vei găsi la ei produse ce acoperă toate nivelurile pieţei, de la mărci recunoscute pentru combinaţia perfectă dintre calitate, preţ şi design.

Dar hai să facem o scurtă recapitulare şi să vedem care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când cumperi vesela şi tacâmurile pentru restaurantul pe care îl deţii. De asemenea, o bună parte din aceste puncte se pot aplica chiar şi atunci când cumperi produse ce au ca destinaţie utilizarea în propria bucătărie.

 1. Cumpără întotdeauna produse de o calitate superioară;
 2. Rezistenţa la uzură, impact şi zgârieturi trebuie să fie criterii pe care veselă aleasă trebuie să le treacă cu brio;
 3. Dacă îţi doreşti să le personalizezi, nu uita să verifici dinainte de achiziţie dacă acest lucru este posibil;
 4. Alege produse ce îţi permit să le manevrezi şi depozitezi cu uşurinţă;
 5. Nu uita să verifici şi temperatura la care rezistă vesela;
 6. Alege produse cu un design deosebit.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial