Procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Ce i-a interzis impresara: „Ea nu îi dă voie, iar el nu are un număr de telefon al băiatului”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit un scandal, iar procesul de divorț continuă. Apropiații celor doi au făcut declarații pentru Click, au spus care e, de fapt, situația dintre cei doi.

„Laurențiu nu a mai vorbit deloc cu Bebeto, pentru că Ana nu îi dă voie. El nu are un număr de telefon al băiatului și nu îl poate contacta deloc. Din septembrie, de când cu bătaia, Laurențiu nu a mai vorbit cu el. A încercat să sune pe toate numerele de telefon pe care le știe, ale fiului său, dar sunt închise. Nu a mers la ușă la el, pentru că a vrut să evite un episod similar care a fost anul trecut…cu bătaia.

În plus, știți că băiatul nu este în țară. Ana duce băiatul în America să dea probe la o academie de fotbal, iar dacă îl primește, o să rămână acolo, se pare. De principiu, Laurențiu i-a dat acordul să meargă acolo, să își facă drumul lui îi viață', au declarat surse apropiate pentru Click!

bebeto-laurentiu-reghecampf-anamaria-prodanSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

„Procesul de divorț dintre Laurențiu și Ana nu știu când o să se termine, pentru că ea a declarat apel. Ana este nemulțumită de bani și de faptul că nu a obținut un divorț din culpa lui exclusivă. Acum se așteaptă citația. Laurențiu Reghecampf mai are un proces pe rol cu Ana pentru defăimare, în care el îi cere despăgubiri de 200.000 lei pentru campania ei de defăimare din presă din februarie martie 2022', au mai declarat apropiați ai celor doi.

Ce a declarat Anamaria Prodan

„Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Și surorile la fel au fost, de la 14 ani au plecat. Dar noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut așa din viața noastră a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!’, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru playtech.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete