Procesul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu pentru pensia alimentară a lui Mario s-a încheiat. Ce spune băiatul: „Viața reală este altceva”

Adrian Mutu a pierdut procesul pe care I l-a intentat Alexandra Dinu, fosta soție, pentru pensia alimentară a băiatului lor. El are conturile blocate și trebuie să îi plătească fostei soții suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei, potrivit Spynews.

Pentru prima oară, Mario Mutu, băiatul lor, a făcut declarații despre acest proces. Tânărul are 20 de ani. „Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea nu mă interesează și nici nu vreau să știu', a explicat Mario Mutu pentru Fanatik.

Cu ce se ocupă Mario Mutu acum

Pentru aceeași sursă, Mario Mutu a dezvăluit că s-a înscris la facultate, a înțeles că studiile superioare sunt importante. „M-am înscris la facultate deja. Nu dau detalii. Facultatea este planul B pentru mine. Sunt niște hârtii care îți aduc plusuri. Ai mei normal că mi-au zis să mă duc la școală și m-am și dus la școală. Așa cum orice părinte, să zicem că orice părinte, ar spune chestia asta.

I-am ascultat, nu i-am ascultat. Ideea este că s-a terminat cu bine. Și timpul nu-l pierdem. Eu am un tatuaj pe piept cu scris în spaniolă care înseamnă: Trăiești fără regrete', a explicat Mario pentru fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete