Băiatul Manuelei Hărăbor și al lui Dan Chișu a împlinit 32 de ani. Cum arată acum tânărul, care suferă de autism

1 octombrie a fost o zi specială pentru Manuela Hărăbor. Actrița l-a sărbătorit pe Andrei, băiatul ei care a împlinit 32 de ani. Au celebrat în familie, alături de bunici și de câțiva prieteni.

Într-o postare pe Facebook, actrița a anunțat că băiatul ei a împlinit 32 de ani. E mândră de el. „32 de ani în care Andrei ne-a învățat să fim mai buni, mai înțelegători, să avem mai multă răbdare, să iubim cu adevărat! Suntem împreună în formulă completă! Cezarina a fost fotograful, ca de obicei, iar Cristina, dragă noastră prietenă, a fost din nou alături de noi', a scris Manuela Hărăbor în mediul online.

Îmbrăcat într-un tricoul roșu și pantaloni scurți, tânărul apare cu zâmbetul pe buze în imaginile distribuite de mama lui pe Facebook.

baiatul-manuelei-harabor-32-de-ani-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Povestea lui Andrei Hărăbor, fiul pe care Dan Chișu nu a vrut să-l recunoască

Nici nu împlinise doi ani de zile, când Manuela Hărăbor a descoperit că fiul ei nu vorbește. A făcut o serie de analize, atunci a aflat că Andrei suferă de o formă gravă de autism. „La început nu am crezut. Într-adevar, Andrei nu vorbea, dar exista comunicare non-verbală între el şi cei din jur', mărturisea actriţa.

Când avea trei ani și era la grădiniță, noi probleme au apărut. „O săptămână a stat printre cei 10 copii, câţi erau înscrişi în grupa lui. Revolta părinţilor mi-a fost transmisă de către educatoare. A trebuit să plecăm şi de acolo. Deşi el nu era un copil violent şi nu-i deranja pe ceilalţi dar poate că cerea o atenţie deosebită. Simţea nevoia să stea mai mult lângă educatoare', dezvăluia ea pentru Jurnalul Naţional.

Ulterior, Andrei a fost dus de mama lui la centre de specialitate care l-au ajutat mult.

Ani buni, Manuela Hărăbor s-a bătut în instanță pentru a obține o pensie alimentară pentru Andrei, fiul său, de la Dan Chișu. Chișu declara, la un moment dat, că actrița, cu care avusese o relație de scurtă durată, era căsătorită în acel moment și că niciodată nu au avut planuri serioase în doi, scrie Libertatea. După un proces, Dan Chișu a fost recunoscut ca tatăl lui Andrei și a fost nevoit să plătească pensie alimentară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete