Ce i-a spus prințul William lui Kate Middleton la altar în ziua nunții lor?

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 într-o ceremonie frumoasă, care a fost urmărită de o lume întreagă.

Unul dintre aspectele ceremoniei care i-a cucerit pe fanii regali a fost schimbul tandru de cuvinte și priviri al cuplului după ce Kate a mers pe culoar în rochia ei superbă Alexander McQueen.

Dar ce i-a spus William noii sale mirese în timp ce cuplul stătea la altar? În cei 11 ani de la ceremonie, niciunul dintre ei nu a confirmat ce cuvinte au fost spuse.

Cu toate acestea, cititorii pe buze care au vizionat videoclipuri au raportat că William a salutat-o ​​pe Kate spunându-i: „Arăți minunat. Ești frumoasă', în timp ce el i-a zâmbit dulce.

The wedding of Prince William and Catherine Middleton, Buckingham Palace, London, Britain – 29 Apr 2011SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prințul nu s-a uitat la Kate Middleton în timp ce mergea pe culoar spre el și prințul Harry care era alături de el.

Totuși, Harry s-a întors și se crede că i-a spus fratelui său mai mare: „Ea este aici acum. Ei bine, este foarte frumoasă', conform autoarei Marcia Moody în cartea ei din 2013, Kate: A Biography, scrie Hello!.

Peste un milion de oameni au fost prezenți pe traseul procesiunii pentru a o vedea pe Kate în timp ce se îndrepta spre Westminster Abbey pentru ceremonie, care a fost susținută de arhiepiscopul de Canterbury de atunci, Preasfințitul Dr Rowan Williams.

Fericitul cuplu s-a îndreptat apoi spre Palatul Buckingham unde și-au luat locurile pe balcon cu familiile lor pentru a face cu mâna mulțimii. Tot atunci, William și Kate s-au sărutat în văzul tuturor.

În anii care au trecut de la căsătorie, cuplul a crescut din ce în ce mai mult, lansând noi inițiative atât separat, cât și împreună. Ducii de Cambridge au împreună trei copii: Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, și Prințul Louis, în vârstă de patru ani.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete