Prințul William și Kate Middleton nu mai vor să fie Duce și Ducesa de Cambridge

Prințul William și Kate Middleton nu mai vor să folosească titlul Duce și Ducesa de Cambridge. Cei doi vor să fie numiți după prenumele lor simplu.

Perechea regală vrea să evite reverențele în public și să-și modifice numele statutar folosindu-și prenumele din acte, susțin surse din interior.

Se presupune că schimbarea dramatică se va concentra pe o „monarhie modernă' și se va rupe de „tradițiile învechite' ale familiei regale. O sursă a declarat pentru Sunday Mirror: „Vor să încerce să evite înclinările și reverențele în public, să fie mai abordabili, mai puțin formali, mai puțin înfumurați, să se desprindă de vechea tradiție și să se concentreze pe o monarhie modernă'.

Se spune că „schimbarea instituțională' a fost declanșată după turneul lui Kate și William în Caraibe, deoarece au promis că vor schimba regulile după ce au primit reacții negative.

Ducele și ducesa urmăresc să „schimbe regulamentul' și să renunțe la metodele de modă veche pentru a arăta lumii că sunt membrii ai familiei regale care țin pasul cu vremurile.

Sursa a adăugat: „Consensul general a fost că turneul celor doi părea depășit, învechit, prea formal și tradiționalist. Deci acum se poate vorbi despre „Will și Kate' în loc de Ducele și Ducesa de Cambridge…'.

Prințul William și Kate Middleton nu mai vor să fie Duce și Ducesa de Cambridge

Despre ducele și ducesa de Cambridge se spune că sunt „percepuți ca vedetele Familiei Regale' care vor „cimenta poziția monarhiei la nivel global și vor asigura Commonwealth-ul'.

Vorbind despre turneu, sursa a adăugat: „A fost un șoc pentru toți. O adevărată deschidere a ochilor. Acesta este ceea ce a determinat schimbarea instituțională în cadrul monarhiei'.

Demonstrând că are propriile sale metode, William a plănuit deja să renunțe la aproximativ 70 de asistenți atunci când îl va succeda lui Charles în funcția de Prinț de Wales.

De asemenea, va înjumătăți din cei 137 de angajați pe care se bazează tatăl său pentru a crea o echipă mai rentabilă și mai puțin formală.

Will și Kate vor angaja o mică echipă care să lucrează pentru cauze umanitare „reale și credibile' – cinci sau șase persoane în total.

Vor face, de asemenea, excursii mai scurte, cum ar fi vizita recentă a lui Kate la Copenhaga, Danemarca, cu Centrul ei Royal Foundation for Early Childhood.

O sursă a declarat anterior pentru The Sun: „William și Kate vor moderniza modul în care funcționează Monarhia. Este o gură de aer proaspăt.

„Au fost foarte afectați de atacurile pe care le-au primit în călătoria lor în Caraibe care i-a adus înapoi în perioada colonială. În viitor, vor schimba regulamentul și vor face lucruri lucru după modelul „The Cambridge Way'. Ei încearcă să descopere cum va arăta noua ordine în sânul Familei Regale.

„Nu este o critică a modului în care a fost făcut turneul anul trecut. Dar vremurile se schimbă.'

Foto: 123rf

Citeste și:

Eforturile lui Alexandru Ciucu pentru a fi iertat. Alina Sorescu „a fost de neînduplecat'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete