Prințul Louis pe urmele unchiului său, Prințul Harry, campion la strâmbături

Prințul Louis a fost cireașa de pe tort în timpul ceremoniilor dedicate Jubileului de Platină a Reginei – și cu fiecare apariție a năzdrăvaului mezin din Familia Cambridge, a ieșit la iveală o asemănare foarte reală pe care o împărtășește cu unchiul său, la fel de obraznic, Prințul Harry.

Adorabilul fiu de patru ani al prințului William și al lui Kate Middleton a fost imposibil de trecut cu vederea zilele aceastea, încântând observatorii regali și pe toți cei prezenți în mulțime, cu o serie de “mutre” expresive și foarte amuzante, iar televiziunile și-au făcut un obicei în a pune lumina reflectoarelor asupra lui în timpul marelui său moment de balcon.

Și deși prințul Harry nu a fost pe balcon pentru a fi și el alături de familie în lumina reflectoarelor – nefiind un reprezentant oficial și activ al familiei – fanii nu s-au putut abține să nu se gândească la el, foarte mulți amintindu-și de anii în care și el i-a încântat pe privitori la același balcon cu strâmbături, când avea vârsta micului Louis.

Prințul Louis pe urmele unchiului său, Prințul Harry, campion la strâmbături

În această fotografie din 1988, “obraznicul” Harry, asortat la ținută cu mama sa, Prințesa Diana, a scos limba în timpul ceremoniei, de la balcon și a fost, după acest gest, pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Anul acesta, când regina a sărbătorit 70 de ani pe tron, nu existat nicio îndoială că Louis și-a câștigat o mulțime de fani când a apărut pe faimosul balcon al Palatului Buckingham alături de familia sa, acoperindu-și hilar urechile în timp ce avioanele zburau deasupra capului, determinând-o mama lui să vorbească cu el, să fie decent și respectuos.

Prințul Louis i-a mai încântat pe fani și cu ținuta sa, un costum de marinar în stil naval, despre care mulți credeau că era exact același costum pe care l-a purtat tatăl său, Prințul William, la Trooping the Color în 1985. Prințul William ar fi avut trei ani la acea vreme, așa că pare probabil că fiul său s-ar potrivi perfect în fostul său costum.

Foto: Hepta

Citeste și:

Jubileul de Platină: De ce Regina Elisabeta a II-a are două zile de naștere?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete