Elena Ionescu, dezvăluiri despre al doilea copil: „Este o bucurie pentru mine”

Elena Ionescu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Artista a vrut să-și întemeieze o familie alături de omul care părea a fi un partener ideal de a-și petrece viața. Din nefericire, la scurt timp de la nuntă, viața artistei a fost cutremurată de un divorț, însă sufletul îi este alinat de băiețelul ei.

Elena Ionescu a devenit extrem de selectivă după căsnicia ratată și în urmă cu ceva timp a mărturisit că este foarte precaută atunci când se gândește la o posibilă relație. Mai mult decât atât, artista este întrebată de nenumărate ori dacă își mai dorește un al doilea copil, iar răspunsul ei este neașteptat.

„Mă întreabă foarte mulți dacă mai fac copii și le spun de fiecare dată că NU. E bine așa. Ne limităm la ce putem duce. Suntem bine, nu ne plângem că nu avem de ce. Este o bucurie pentru mine. Copilul ăsta mie mi-a schimbat viața, mi-a schimbat percepția, m-a făcut mai puternică, m-am autodepășit din multe puncte de vedere datorită lui', a mărturisit Elena Ionescu, pentru ego.ro.

Ca orice mamă responsabilă, cântăreața este foarte atentă la nevoile copilului său și își dorește tot ce este mai bun pentru educația și sănătatea lui. Motiv pentru care se asigură că Răzvan mănâncă sănătos, petrece timp de calitate în aer liber și stă cât se poate de departe de ispitele tehnologice.

„E greu să fii mamă perfectă. Pentru fiecare există niște valori și niște percepții. Pentru mine o mamă bună înseamnă să ai un copil sănătos, să nu fie gras, să ai grijă la alimentație, să-l scoți foarte mult în aer liber, să nu aibă drept la gadget-uri până la o anumită vârstă. Răzvan nu umblă pe telefoane, nu are voie la așa ceva', a adăugat cântăreața, pentru sursa citată mai sus.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete