Prințul Harry și Meghan, prima călătorie publică de când s-au mutat în California. Iată unde au mers Ducii de Sussex

Prințul Harry și Meghan au ajuns joi în New York, vizitând punctul cel mai înalt al orașului.

Ducele și ducesa de Sussex au făcut o vizită dimineața devreme la One World Observatory din interiorul One World Trade Center, cea mai înaltă clădire nu numai din New York, ci și din Statele Unite. Alături de ei au fost guvernatorul New York-ului Kathy Hochul și primarul orașului New York, Bill DeBlasio, împreună cu soția sa, Chirlane McCray, și fiul lor, Dante.

Harry și Meghan au vizitat ulterior Memorialul și Muzeul Național din 11 septembrie. Călătoria Sussexelor la New York este prima lor călătorie publică de când s- au mutat în California anul trecut.

Este, de asemenea, prima apariție publică pe care Meghan a făcut-o de la nașterea celui de-al doilea copil, fiica Lilibet. Sâmbătă, Harry și Meghan vor participa la Global Citizen Live, un eveniment anual de concert organizat pe Great Lawn din Central Park. Ei vor fi prezenți la concert pentru a promova echitatea vaccinului în întreaga lume în lupta împotriva COVID-19.

Harry și Meghan au fost co-președinți în luna mai a „Vax Live: Concertul pentru a reuni lumea', un efort internațional de vaccinare COVID-19 organizat de Global Citizen.

La începutul acestei luni, prințul Harry a ținut un discurs emoționant la premiile GQ Men of the Year, cerându-le guvernelor și companiilor farmaceutice să facă mai multe pentru ca lumea să se vaccineze.

„Fiecare comunitate trebuie să aibă acces la vaccin și fiecare comunitate trebuie să dețină informații de încredere despre vaccin, în caz contrar suntem cu toții în pericol. Acesta este un sistem de care este imperios necesar să ne rupem dacă vrem să depășim COVID-19 și apariția noilor variante', a spus el.

profimedia-0633754160SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Prințul Harry și Meghan au fost recent prezenți pe lista celor 100 de oameni cei mai influenți din lume a revistei Time.

Fotografia de pe coperta revistei TIME cu ducele și ducesa de Sussex a marcat prima dată când cuplul a pozat oficial împreună.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete