Prințul Harry sau Meghan Markle? Experții în limbajul corpului au descoperit cine are întotdeauna ultimul cuvânt în relația ducilor de Sussex

cine are întotdeauna ultimul cuvânt în relația ducilor de SussexSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințul Harry și Meghan Markle sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar de când au anunțat public că urmează să devină părinți pentru prima oară, cei doi nu s-au ferit să își manifeste sentimentele în public, iar gesturile tandre au făcut deliciul publicului. Experții în limbajul corpului au analizat interacțiunile ducilor de Sussex și au  descoperit cine are întotdeauna ultimul cuvânt în relația lor.

La prima vedere par doar niște gesturi pline de tandrețe, dar specialiștii spun că în spatele lor se ascund semnificații mult mai profunde. În primul lor turneu oficial, Meghan Markle și prințul Harry au fost surprinși ținându-se de mână, îmbrățișându-se, privindu-se în ochi și adoptând anumite poziții în cadrul discuțiilor oficiale, iar toate acestea spun multe despre relația lor.

Cine are întotdeauna ultimul cuvânt în relația ducilor de Sussex?

Acestea sunt principalele detalii pe care specialiștii le-au luat în calcul pentru a descoperi cine are întotdeauna ultimul cuvânt în relația ducilor de Sussex.

1. Poziția coapsei= dominanță

Meghan Markle a fost surprinsă de multe ori în timp ce se întindea pentru a-și ține mâna pe coapsa lui Harry. Experții spun că acest gest arată că ducesa de Sussex este cea care domină în relația lor, încercând să îl facă pe tot timpul pe prințul Harry să fie atent.

2. Mersul braț la braț= susținerea ego-ului

Experții în limbajul corpului spun că mersul braț la braț este dovada unei iubiri pasionale, mai ales când femeia este cea care face acest gest. Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși în această ipostază, ceea ce demonstrează că ducesa de Sussex vrea să atragă atenția asupra intimității dintre ei. În plus, o astfel de poziție susține ego-ul bărbatului, făcându-l să se simtă puternic, potrivit thesun.co.uk.

3. Ținutul de mână= protecție

Meghan Markle și prințul Harry se plimbă tot timpul ținându-se de mână, iar acest lucru demonstrează protecția pe care ducele de Sussex dorește sa i-o ofere soției sale, mai ales în această perioadă, având în vedere că este însărcinată.

4. Gestul “continuă să mergi”= control

Se întâmplă de multe ori ca prințul Harry să meargă în spatele lui Meghan Markle, ținându-și mâna pe spatele ei, gest care a fost numit de specialiști “continuă să mergi”. Aceasta este modalitatea prin care prințul Harry încearcă să dețină controlul în cadrul vizitelor oficiale.

5. Mersul în spate= puterea

Chiar dacă se țin de mână, Meghan Markle a fost fotografiată de multe ori mergând ușor în spatele prințului Harry, iar acest lucru a fost interpretat de specialiști ca fiind modalitatea prin care îi permite acestuia să fie masculul alfa, se devină protector și să își arate puterea.

După ce a analizat cu mare atenție gesturile celor doi, specialista Judi James este de părere că Meghan Markle este cea care deține controlul în relație, dar că este suficient de discretă și știe cum să îl pună pe prințul Harry într-o lumină favorabilă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle, alegere vestimentară neinspirată. Fusta transparentă i-a lăsat lenjeria la vedere

Are 72 de ani, dar arată perfect. Ce face Cher pentru a îmbătrâni frumos și sănătos?

Romică Țociu este în culmea fericirii. Actorul de comedie va deveni bunic: Chiar ieri am aflat că va fi…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete