Prințul Harry, puternic afectat de divorțul părinților. I-ar fi spus cuvinte grele tatălui său: “Te urăsc pentru că…”

A avut o relație specială cu mama sa și din acest motiv, prințul Harry a fost puternic afectat de divorțul părinților. Un apropiat al familiei regale britanice a dezvăluit că prințul Harry i-ar fi spus cuvinte grele tatălui său la acel moment, considerând că el este singurul vinovat pentru nefericirea prințesei Diana.

Acum au o relație bună, dar nu întotdeauna a fost așa. Prințul Harry era doar un copil când părinții săi s-au despărțit, iar acest lucru l-a afectat peste măsură. Biograful Andrew Morton a dezvăluit în carea sa lansată în anul 2011 că prințul Harry l-a atacat dur pe tatăl său.

Prințul Harry, puternic afectat de divorțul părinților

Fiind martorul neînțelegerilor dintre prințesa Diana și prințul Charles, prințul Harry a avut mult de suferit. Actualul duce de Sussex l-a văzut întotdeauna vinovat pe tatăl său de destrămarea familiei și nu a ezitat să îi spună acest lucru atunci când a avut ocazia. Acesta este motivul pentru care prințul Harry ar fi avut o ieșire nervoasă și l-ar fi atacat pe tatăl său.

“Tânărul Harry a lansat un atac asupra tatălui său, dând în el cu picioarele și cu pumnii. I-a strigat: Te urăsc, te urăsc pentru că o faci pe mami să plângă.”, ar fi zis prințul Harry, potrivit biografului Andrew Morton, conform thesun.co.uk.

Mult mai retras, sensibil și timid, prințul William a preferat să nu intervină în disputa părinților, acestea manifestându-și sentimentele doar în momentul în care cei doi s-au despărțit.

Un alt expert regal, Katie Nicholl, susține că prințul William nu putea suporta să își vadă părinții certându-se și de multe ori evita să stea în apropierea acestora atunci când se aflau într-o astfel de ipostază.

Divorțul prințului Charles de prințesa Diana s-a pronunțat pe 28 august 1996, iar la scurt timp de la separarea celor doi, prințesa Diana și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ținuta Andreei Marin a fost criticată dur de Iulia Albu: Începe să semene suspect de mult cu…'

Cum arată femeia care nu își poate găsi un iubit pentru că e prea frumoasă?

Rochia cu buline purtată de Kate Middleton s-a vândut de pe un site în două ore

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete