Prințul Harry participă la încoronarea Regelui Charles, dar singur! Meghan Markle rămâne în California cu copiii

Prințul Harry va participa la încoronarea Regelui Charles, dar Meghan Markle, ducesa de Sussex, nu va fi prezentă la evenimentul istoric, a anunțat Palatul Buckingham.

„Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că Ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey, pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”, se arată în comunicat, notează People.

Au existat multe speculații cu privire la faptul dacă cuplul se va lua parte la încoronare, dar acum s-a aflat oficial că Prințul Harry va participa singur. Ducele de Sussex se va alătura celor peste 2.000 de invitați la Westminster Abbey pe 6 mai. Va fi prima dată când va fi văzut cu familia regală de când și-a publicat cartea de memorii, „Spare' – „Rezerva'.

Prințul Harry participă la încoronarea Regelui Charles, dar singurSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cartea prințului Harry a dezvăluit neînțelegerile lui cu ceilalți membri ai familiei regale, iar de atunci a vorbit despre faptul că se simte “diferit” de restul familiei sale. Decizia lui Meghan Markle de a refuza invitația va fi văzută ca parte a acestor tensiuni familiale continue și nerezolvate. Cartea Prințului Harry și serialul lor de pe Netflix au evidențiat îngrijorările legate de o acoperire mediatică negativă, în special față de Meghan Markle, iar el a atras atenția asupra lipsei de sprijin din partea familiei sale.

„Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”

Prințul Harry și Meghan Markle au emis astăzi aceeași declarație ca Palatul Buckingham Aceasta a spus: „Ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”. Nici purtătoarea de cuvânt a cuplului și nici Palatul Buckingham nu au dorit să comenteze decizia. Prințul Harry și Meghan fuseseră contactați prin e-mail în urmă cu mai bine de o lună cu privire la participarea la încoronare.

Până acum, însă, nu se știa dacă vor lua parte la ceremonia istorică, alăturându-se altor membri ai Familiei Regale, personalități publice, lideri mondiali și 450 de reprezentanți ai unor organizații de caritate și grupuri comunitare.

Rămâne de văzut ce rol va juca prințul Harry la ceremonia de încoronare. Pe lângă slujba de încoronare de la Wrstminster Abbey, există un weekend lung de evenimente publice și concerte la care familia regală va trebui să participe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete