Prințul Harry, o nouă declarație uimitoare la adresa familiei regale

Prințul Harry face noi afirmații

Prințul Harry, recent întors în Statele Unite de la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, face noi declarații-șoc la adresa rudelor sale.

Invitat în cadrul podcastului Armchair Expert, găzduit de actorul Dax Shepard, Prințul Harry a făcut noi declarații uimitoare la adresa tatălui său și a bunicilor săi. Invitat să vorbească despre problemele de sănătate mintală, un domeniu în care acesta s-a implicat de-a lungul ultimilor ani, Prințul Harry a atins, din nou, subiectul fierbinte al familiei regale. Acesta a mărturisit că unul dintre motivele pentru care a părăsit Familia Regală Britanică a fost pentru a rupe „cercul de durere' care s-a transmis din generație în generație, în ceea ce privește relațiile copii-părinți. În acest fel, a spus el, și-a dorit o schimbare pentru propriii copii. Explicația pe care a oferit-o a fost că și Prințul Charles, la rândul lui, ar fi suferit din cauza propriilor părinți, Regina și Prințul Philip, așa cum ar fi suferit și Harry din cauza propriului tată.

Prințul Harry continuă atacurile verbale

Nu este prima oară când mezinul Prințul Charles face astfel de afirmații la adresa tatălui său. În celebrul interviu acordat cunoscutei prezentatoare Oprah Winfrey, prințul și-a criticat tatăl pentru că nu îl mai susține financiar și pentru că nu îi mai răspunde la telefon. Pe de altă parte, „Locuind aici (în Los Angeles) acum chiar pot să-mi ridic fruntea și mă simt diferit, umerii s-au mai relaxat (…), pot să mă mișc simțindu-mă puțin mai liber, pot să îl iau pe Archie în spatele bicicletei. Nu aș fi avut niciodată șansa să fac asta', a mai spus el.

Întrebat de un reporter BBC care este părerea lui vizavi de acest subiect, Prințul Charles a refuzat să răspundă afirmațiilor făcute de fiul lui cel mic.

Citește și: Harry se va întoarce la Familia Regală fără Meghan Markle?

Foto: Shutterstock

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete