Prințul Harry, în doliu! Și-a mai pierdut un părinte!

prințul Harry merge de 7 ani la terapie

Sâmbătă a fost făcut anunțul morții uneia dintre cele mai importante persoane din viața Prințului Harry. Daily Telegraph a scris că a avut o „moarte subită, dar pașnică'.

„Celia Elizabeth SRN BA. A murit brusc, dar pașnic, sâmbătă, 28 noiembrie, la vârsta de 71 de ani. Adorată soție a lui Sam. Mama mult iubită a lui William, Arthur și Mary și iubitoarea bunicii Ella, Frankie, Sam și Cosima. Donațiile în memoria Celiei se duc către Ebony Horse Club.'

Potrivit Hello Magazine, Prințul Harry a contactat, în privat, copiii răposatei sale nașe pentru a-și exprima tristețea.

Lady Celia Vestey a murit la vârsta de 71 de ani, familia acesteia a dat trista veste. Ea a fost aleasă de prințul Charles și prințesa Diana să fie nașa prințului Harry. Prințul a fost botezat în același loc unde s-a și căsătorit la 19 mai 2018 cu Meghan Markle, în Capela Sf. Gheorghe din Windsor. La ceremonie a participat și părintele lui spiritual.

Regina era prietenă cu Lady Celia, acestea fiind pasionate de cai. Împreună cu soțul ei, Lordul Samuel Vestey făceau parte din cercul interior al reginei. Ea s-a căsătorit cu Lordul Samuel Vestey în decembrie 1981 și împreună au avut trei copii: William, Arthur și Mary

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete