Prințul Harry, dezvăluiri despre participarea sa la încoronarea Regelui Charles: „Mingea este în terenul lor”

Prințul Harry vorbește despre tensiunile din cadrul familiei regale într-un nou trailer al interviului său cu Tom Bradby. Ducele de Sussex a pus sub semnul întrebării dacă va participa la încoronarea Regelui Charles, pe 6 mai.

„Dacă veți fi invitat la Încoronare, veți veni?”, îl întreabă Tom Bradby, prezentatorul de la ITV News, pe Ducele de Sussex, într-un nou trailer al viitorului său interviu cu Harry, care va fi difuzat duminică, scrie People.

„Sunt multe lucruri care se pot întâmpla de acum până atunci”, a răspuns Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, în clipul difuzat joi, 05 ianuarie, de ITV News.

„Dar, ușa este întotdeauna deschisă. Mingea este în terenul lor. Sunt multe de discutat și chiar sper că sunt dispuși să se așeze la masă și să vorbească despre asta”, a continuat Ducele de Sussex, potrivit sursei citată mai sus.

De asemenea, Bradby l-a întrebat pe duce dacă nu cumva a invadat intimitatea propriei familii apărând în documentarul Netflix Harry & Meghan și scriind un nou volum de memorii „Spare”, lansat pe 10 ianuarie.

Înainte de aceasta, Harry și soția Meghan Markle au vorbit despre viața lor în interiorul familiei regale în cadrul întâlnirii lor din martie 2021 cu Oprah Winfrey.

„Unii oameni te vor acuza că tu invadezi intimitatea celor mai apropiați și mai dragi fără permisiune”, spune Bradby în noul trailer.

„Aceasta ar fi acuzația oamenilor care nu înțeleg sau nu vor să creadă că familia mea a informat presa”, răspunde Harry.

Într-un alt moment al interviului, Harry spune că „au impresia că este mai bine să ne păstreze cumva ca pe niște răufăcători” și că „nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, deși nu este clar la cine se referă.

Dar el adaugă: „Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl. Mi-ar plăcea să reiau legătura cu fratele meu”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri