Prințul Harry, despre moartea mamei sale: “Pierderea unei mame înseamnă să-ți pierzi siguranța”

Meghan Markle si Printul Harry

Meghan Markle si Printul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru prima oară la începutul acestei săptămâni. Prințul Harry, despre moartea mamei sale: Pierderea unei mame înseamnă să-ți pierzi siguranța'.

Ducesa de Sussex a născut un băieţel perfect sănătos, fiind al optulea stră-strănepot al Reginei Elisabeta a II-a şi al şaptelea succesor al tronului.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că au devenit părinți. Anunțul a fost făcut printr-o imagine albastră care are inscripția ducilor de Sussex în partea de sus și scrie ‘E BĂIAT’. Pe imagine apare și mesajul “Altețele lor regale, ducele și ducesa de Sussex, sunt extrem de fericiți să anunțe nașterea copilului lor. Ducesa și bebelușul sunt bine și sănătoși, iar cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul și sprijinul pe care l-au oferit în acest moment foarte special al vieții lor”, se mai arată în mesajul postat pe Instagram.

Bebelușul regal a avut la naștere 3,26 kg și poartă numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Prințul Harry, despre moartea mamei sale: Pierderea unei mame înseamnă să-ți pierzi siguranța'

La câteva zile de la nașterea fiului său, Prințul Harry a fost nevoit să ajungă la Invictus Games, un eveniment sportiv pe care îl organizează în fiecare an.

Potrivit unor surse din anturajul Prințului, Harry a fost nostalgic și a vorbit despre moartea mamei sale.

“A spus că pierderea unei mame este ca și când ai pierde o siguranță, de care orice copil are nevoie”, a declarat Dennis van der Stroom, potrivit mai multor surse din anturajul Prințului Harry.

Prințul Harry a vorbit și despre modul în care i s-a schimbat viața din momentul în care și-a ținut fiul în brațe.

“A spus că este fascinat de acest miracol și că fiul lui a făcut atât de multă lume fericită. Mi-a spus, de asemenea, că este foarte fericit că cel mic este liniștit, deocamdată”, a spus Dennis van der Stroom.

 

 

Foto: hepta.ro

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete