Prințul Harry: Ce avere i-a lăsat mama sa, Prințesa Diana?

Prințul Harry: Ce avere i-a lăsat mama sa, Prințesa Diana?

Prințul Harry spune că familia lui i-a întrerupt susținerea financiară după ce el și Meghan Markle la titlurile regale și s-au mutat în California.

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat în ianuarie 2020 că renunță la titlurile regale și că vor „lucra pentru' a fi independenți din punct de vedere financiar. S-a stabilit că cei doi vor primi bani pentru o vreme de la tatăl lui Harry în temeiul noului acord.

Conturile prințului Charles sugerează că s-au cheltuit aproximativ 5,6 milioane de lire sterline pentru finanțarea activităților atât ale cuplului, cât și ale ducelui și ducesei de Cambridge, până în martie 2020. Însă prințul Harry i-a spus lui Oprah Winfrey că Familia Regală l-a întrerupt „literalmente financiar' după acel moment.

Nu este clar dacă se referea la banii pe care cuplul îi primise anterior din veniturile prințului Charles de la Ducatul Cornwall, subvenția suverană finanțată de contribuabili sau ambele. Detaliile din conturile prințului Charles pentru această perioadă nu au fost încă publicate, iar biroul său privat a refuzat să comenteze.

Ce avere au Ducii de Sussex?

Atât ducele, cât și ducesa au o avere considerabilă. Prințul William și prințul Harry au primit cea mai mare parte din averea de 13 milioane de lire sterline lăsată de mama lor, prințesa Diana. Vorbind despre mutarea lor în SUA, Harry i-a spus lui Oprah că „am ce mi-a lăsat mama și fără asta nu am fi putut face pasul'.

În timpul carierei sale de actorie, ducesa de Sussex a câștigat 38.300 de lire sterline pe episod pentru rolul din serialul „Suits'. De asemenea, a condus un blog de stil de viață și și-a proiectat propria linie de modă pentru un brand canadian.

Ce alte venituri mai au?

Întrucât nu mai sunt „membri ai familiei regale', Harry și Meghan sunt liberi să-și facă propriile venituri. Cuplul nu a fost plătit pentru interviul cu Oprah, dar de când s-au mutat în SUA au încheiat oferte cu serviciile de streaming Netflix și Spotify. S-au speculat că aceste oferte valorează milioane. De asemenea, au înființat o organizație numită Archewell.

Cine le-a asigurat securitatea?

Când cuplul locuia în Marea Britanie, li s-a asigurat siguranța de către Poliția Metropolitană. Nu se știe cât a costat acest lucru. După ce guvernul canadian a anunțat că va înceta să asigure securitatea familiei, Harry și Meghan au decis să se mute în SUA. Acolo, miliardarul american și magnatul media Tyler Perry le-a oferit cuplului o casă în care să stea și securitate în primele luni de lockdown, a dezvăluit cuplul.

„Din perspectiva mea, tot ce aveam nevoie erau suficienți bani pentru a putea plăti securitatea, pentru a-mi păstra familia în siguranță', a declarat Prințul Harry.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete