Prima victimă după interviul dat de Meghan Markle

Prima victimă după interviul dat de Meghan Markle

În urma interviului oferit de Meghan Markle și Prințul Harry, un cunoscut prezentator TV și-a dat demisia. Este vorba despre Piers Morgan care a încetat la colaborarea cu emisiunea matinală „Good Morning Britain'.

Această hotărâre a fost luată în urma declarațiilor pe care le-a oferit despre Meghan Markle, iar autoritatea de reglementare a presei din Marea Britanie a declanșat o serie de investigații.

Celebrul prezentator a comentat în emisiunea sa „Good Morning Britain' declarațiile lui Meghan Markle și ale prințului Harry. Acesta a spus că „nu a crezut niciun cuvânt' atunci când ducesa i-a povestit lui Oprah Winfrey despre sănătatea sa psihică.

Mai mult de atât, acesta a comentat și despre faptul că Familia Regală nu i-a oferit ajutorul soției lui Harry atunci când l-a cerut.

„La cine te-ai dus? Ce ți-au spus? Îmi pare rău, nu cred un cuvânt pe care l-a spus Meghan Markle. Nu aș crede-o nici dacă mi-ar citi un raport meteo. Faptul că a declanșat acest atac împotriva Familiei noastre Regale cred că este disprețuitor. Încă mai am îngrijorări serioase cu privire la veridicitatea asupra multor lucruri din ceea ce a declarat Meghan.

Nu trebuie să mă întreb dacă se simte sinucigașă. Adevărata mea îngrijorare a fost sincer necredința … că a mers la un membru senior al casei regale și i-ar fi spus că este sinucigașă și i s-a spus că nu poate avea niciun ajutor pentru că ar fi un aspect rău pentru familie', au fost câteva dintre comentariile lui Piers Morgan.

Imediat după terminarea emisiunii, britanicii s-au revoltat și i-au adus o serie de comentarii acide prezentatorului. Ofcom, versiunea britanică a CNA, a a primit 41.000 de plângeri, motiv pentru care ITV a anunțat demiterea lui Piers Morgan. Piers Morgan a moderat emisiunea „Good Morning Britain' vreme de șase ani.

„În urma discuțiilor cu ITV, Piers Morgan a decis acum că este momentul să părăsească Good Morning Britain. ITV a acceptat această decizie și nu mai are nimic de adăugat', a declarat purtătorul de cuvânt al canalului ITV.

Aceștia au mai menționat faptul că demiterea va fi imediată, însă nu au precizat cine va fi noul moderator. Celebrul prezentator a publicat un mesaj pe Tweeter în care își exprima în continuare cele spuse, ba mai mult de atât crede cu tărie în libertatea de exprimare.

„Libertatea de exprimare este un deal pentru care sunt fericit că mor. Mulțumesc pentru toată dragostea și ura. Am plecat să petrec mai mult timp cu opiniile mele', a fost mesajul lui Piers Morgan de pe Tweeter.

Prezentatorul emisiunii matinale a avut o altercație și cu colegul său de la rubrica „Meteo' care l-a criticat spunându-i că „a continuat să arunce cuvinte dure' la adresa ducesei, făcându-l pe Morgan să iasă din emisiune.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete