Prințul Harry „abia așteaptă” să-și ducă copiii la Invictus. Iată ce a declarat despre micuța Lilibeth

Prințul Harry a fost prezent anul acesta la Haga pentru a-i susține pe atleții care au participat la Jocurile Invictus. Ducele de Sussex a declarat că abia așteaptă să-i ia și pe copiii lui la competiție. Archie, care împlinește 3 ani pe 6 mai, a văzut deja videoclipuri cu sprotivii, iar Lili a făcut primii pași la doar 10 luni.

„Prioritățile ei actuale, încearcă să țină pasul cu fratele ei. Ea a făcut primul pas în urmă cu doar câteva zile!', a declarat Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, pentru People.

Cât despre prezența lui Archie și Lili la Jocurile Invictus, o competiție de sport adaptiv pentru veterani, Harry spune: „Abia așteptăm!' și i-a prezentat deja competiția fiului său.

„I-am arătat lui Archie un videoclip cu baschet și rugby în scaun cu rotile de la Jocurile Invictus din Sydney și i-a plăcut. I-am arătat că unora le lipsesc picioarele și i-am explicat că alții aveau răni care nu se vedeau. Nu pentru că a întrebat, ci pentru că am vrut să-i spun. Copiii înțeleg atât de multe, iar să vadă asta prin ochii lui a fost uimitor pentru că este atât de nefiltrat și sincer', a adăugat ducele de Sussex.

Viața personală a Prințului Harry s-a schimbat foarte mult de la lansarea Jocurilor Invictus în 2014, în special devenind soț și tată.

„A fi tată adaugă cu siguranță un alt strat emoțional. Când eram în armată, mi-am promis că voi pleca înainte de a avea o soție și copii, pentru că nu-mi puteam imagina durerea de a fi separat atât de mult timp în timpul desfășurării, riscul de a fi posibil rănit și realitatea că viețile familiei mele ar putea fi schimbate pentru totdeauna dacă s-ar întâmpla asta. Fiecare membru al comunității Invictus a experimentat diferite grade ale acestor lucruri. Am un respect extraordinar pentru ei', a mai spus Prințul Harry, potrivit sursei mai sus menționată.

Invictus a jucat, de asemenea, un rol cheie în relația dintre Harry și Meghan – perechea și-a făcut prima lor apariție publică împreună la Jocurile de la Toronto în 2017.

„Nu există niciun loc în care te poți simți mai apreciat și sprijinit decât în ​​familia Invictus. Jocurile de la Toronto au fost pentru prima dată când am ieșit în public într-un mod oficial. Eram cu comunitatea perfectă pentru asta.

Acum, cinci ani mai târziu, iată-ne la Haga, la a cincea competiție a Jocurilor Invictus, ca părinți ai doi copii, și trăind în SUA, mi-am dorit întotdeauna să împărtășesc aceste momente incredibile cu cineva special și să o am pe Meg alături de mine înseamnă Tot', a mărturisit ducele de Sussex.

La ceremonia de deschidere de sâmbătă, Prințul Harry a spus mulțimii despre potențialele aspirații de carieră ale lui Archie .

„Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ceea ce vrea să fie când va crește, în unele zile este un astronaut, alte zile este pilot – un pilot de elicopter, evident – ​​sau Kwazii de la Octonauts', a spus Harry râzând, adăugând: „dacă râzi, atunci ai văzut asta'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete