Prințul Charles vrea să se împace cu Prințul Harry, dar Prințul William ezită

Prințul Charles vrea să se împace cu Prințul Harry, dar Prințul William ezită

Prințul Harry s-a reunit cu familia sa pentru prima dată de la interviul său cu Oprah și se pare că încearcă să se împace, deși situația rămâne tensionată.

Un prieten de familie a declarat reporterului regal Vanity Fair, Katie Nicholl, că prințului William și prințului Harry li s-a spus „să-și lase neînțelegerile deoparte' în timpul înmormântării prințului Philip, dar că „William și ceilalți membri ai familiei au unele sentimente foarte puternice cu privire la unele lucruri Harry și Meghan le-au spus la Oprah și trebuie discutate lucrurile'.

„Harry nu a fost văzut deloc bine atunci când au fost dezvăluite detalii despre conversațiile private ale familiei. Unii membrii regali nu pot să creadă ceea ce a făcut, dar există sentimentul că se vor purta dicuții și familia se a reuni', a declarat insiderul.

William și Harry au vorbit pe scurt după slujba de înmormântare și apoi au avut o discuție privată cu tatăl lor, prințul Charles. Potrivit surselor Vanity Fair, Charles este „disperat' să se împace cu Harry, dar William este puțin mai ezitant: „William trebuie să știe că poate avea încredere în Harry și că discuțiile private vor rămâne private'.

Între timp, Harry s-a întors deja în Statele Unite ale Americii pentru a fi alături de soția sa însărcinată.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete