Prințesa Anne „nu a vorbit” cu prințul Harry la înmormântare și este „foarte supărată”

Unii membri ai familiei regale l-au evitat pe prințul Harry la înmormântarea ducelui de Edinburgh, deoarece „cred că s-a comportat îngrozitor'.

Prințul Harry a fost văzut vorbind sâmbătă cu fratele său, William, și cu Kate, însă o sursă a spus că lucrurile au fost „reci' cu alți membri ai familiei de când s-a întors la Windsor, potrivit The Mirror.

Prințesa Anne, prințul Edward și soția sa, Sofia nu ar fi vorbit și nici nu l-ar fi băgat în seamă deloc. „În mod ironic, singurul care și-a exprimat simpatia față de el este prințul Andrew. El știe cum este să te simți străin', a declarat o sursă publicației Mail on Sunday.

„În ceea ce îi privește pe ceilalți, există un profund sentiment de protecție față de regină și resentimente față de Harry. Sunt încă foarte supărați după ce au declarat el și Meghan la Oprah. Toți cred că s-au comportat îngrozitor.'

Cu toate acestea, Harry a vorbit cu ducele și ducesa de Cambridge, iar cei trei au mers împreună de la capelă la apartamentele private.

Kate s-a retras pentru a le permite fraților să vorbească singuri, ceea ce mulți experți cred că le-a dat posibilitatea să rupă tensiunea dintre ei.

Charles, William și Harry ar fi vorbit timp de două ore după înmormântare, pentru prima dată de la interviul cu Meghan Markle și Harry cu Oprah Winfrey.

Analizând momentul în care Harry a ieșit din biserică, expertul în limbajul corpului, Judi James, a declarat pentru The Mirror:

„După slujbă, Harry a părut că evită orice contact vizual cu ceilalți membri ai familiei, chiar și cu Sophie și fiica ei.

În timpul slujbei, acesta părea nervos și nerăbdător, sugerând că i se păreau dificile momentele cu grupul regal.

Abia când s-a terminat slujba, l-am văzut în sfârșit pe Harry uitându-se la William și apoi mergând între William și Kate pentru a discuta. Kate s-a retras pentru a vorbi cu o altă persoană, lăsându-i pe cei doi frați mergând singuri în speranța unei posibile reconcilieri pe care o așteptăm cu toții.'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete