Prințul Albert, noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei Charlene

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-o unitate de tratament în noiembrie anul trecut. Soțul ei a oferit noi detalii despre starea de sănătate a acesteia, spunând că își continuă recuperarea.

„Prințesa Charlene se descurcă mult mai bine și sper că se va întoarce în Principat foarte curând', a declarat Prințul Albert pentru Monaco-Matin, scrie Hello Magazine.

Prințesa a fost internată într-o unitate de tratament din afara principatului în noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că se „recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare'.

Charlene, care a împlinit 44 de ani în ianuarie, a ratat o serie de angajamente publice din cauza sănătății sale în ultimele luni, inclusiv sărbătorile Sainte Devote de luna trecută.

Palatul Princiar spunea la acea vreme într-un comunicat că prințesa se recuperează bine, dar că va mai avea nevoie să se odihnească și să primească tratament stomatologic timp de câteva săptămâni.

Prințesa s-a întors la Monaco abia în noiembrie, după ce a stat timp de șase luni în Africa de Sud din cauza unei infecții urechi-nas-gât (ORL).

Se zvonește că Prințul Albert și gemenii de șapte ani ai cuplului, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, au vizitat-o ​​pe Prințesa Charlene la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Charlene a fost, de asemenea, activă pe contul ei de Instagram, împărtășind o felicitare de Crăciun ilustrată de familie, un videoclip despre ziua de naștere de la fundația ei și un omagiu adus regretatului Arhiepiscop Desmond Tutu, care a murit în decembrie.

Albert și Charlene și-au marcat cea de-a zecea aniversare a nunții în iulie anul trecut, dar și-au petrecut ziua separat, deoarece prințesa se afla încă în Africa de Sud, unde a suferit mai multe proceduri pentru infecția ORL.

Fosta înotătoare olimpică a declarat pentru Channel24 din Africa de Sud că a fost un „moment de încercare' și că i-a fost „extrem de greu' să nu se poată întoarce acasă la Monaco pentru aniversare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete