Andreea Marin, dezvăluiri despre averea sa: „În timp am evoluat, dar nu neapărat…”

Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România. Aceasta a intrat în sufletul românilor datorită emisiunii „Surprize, surprize', de la TVR, iar de atunci frumoasa prezentatoare a avut numeroase schimbări în viața sa profesională, dar și personală.

De asemenea, „Zâna' este destul de discretă în ceea ce privește viața sa profesională, însă, de curând aceasta a făcut dezvăluiri despre averea pe care a reușit să o strângă de-a lungul anilor. Ea a mărturisit că nu face parte din categoria femeilor ahtiate după cumpărături de genți și obiecte vestimentare scumpe și pune accentul pe ceea ce este mai important în viață.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată', a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.

Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că locuința în care stă cu fetița ei, Violeta, dar și mașina pe care o folosește sunt luate prin credit bancar.

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani', a adăugat prezentatoarea TV.

Emisiunea care a consacrat-o nu i-a adus neapărat și satisfacție financiară. Andreea Marin a mărturisit că începuturile sale în televiziune au fost dificile și s-a confruntat cu lipsuri de la un salariu la altul.

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget. Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune', a mărturisit Andreea Marin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete