Prin ce suferințe a trecut Tily Niculae înainte de deveni mamă a doua oară: „Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu”

Puțini știu problemele cu care Tily Niculae s-a confruntat înainte de a deveni mamă a doua oară. Actrița a pierdut mai multe sarcini și și-a făcut curaj să vorbească despre aceste episoade urâte din viața ei.

În anul 2011, Tily Niculae se căsătorea cu Dragoș Popescu și în același an au devenit și părinți. Actrița și-a mai dorit încă un copil, însă a întâmpinat câteva probleme înainte de a rămâne însărcinată cu Tudor. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, Tily a mărturisit cu ochii în lacrimi că a pierdut mai multe sarcini.

„Copiii nu sunt ai mei, sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă. Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: «Și ce ne facem?». Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?', a povestit Tily Niculae, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

La un moment dat, Tily Niculae spunea că a fost la un pas de divorț de soțul ei. Totuși, ea spune că relația lor se va termina când nu va mai exista iubire între ei.

„I-am spus și soțului meu că noi nu ne aparținem. Dacă vreodată ne vom separa, va fi pentru că nu-l mai iubesc', a mai spus actrița.

tily-niculae-si-cei-doi-copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Tily Niculae s-a luptat cu depresia postnatală

Recent, Tily a dezvăluit în mediul online că, după nașterea fiicei sale, s-a luptat cu depresia postnatală.

„Depresia postnatală nu-i un lucru ușor de gestionat. De cele mai multe ori este ascunsă.

Cum să o recunoști?‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 1. dispoziție depresivă;
 2. scăderea interesului și a capacității de a se bucura;
 3. scăderea sau creșterea apetitului alimentar;
 4. tulburări de somn;
 5. agitație sau lentoare psihică;
 6. oboseală excesivă;
 7. sentimente de vinovăție și neajutorare;
 8. scăderea capacității de concentrare;
 9. stări de iritabilitate;
 10. anxietate;
 11. plâns facil;
 12. scăderea interesului sexual;
 13. retragere socială;
 14. scăderea dorinței de comunicare și de implicare în activități;
 15. absența planurilor de viitor;
 16. sentimente negative și, uneori, obsesive față de sine sau de copil (ex. teama de a nu-și răni copilul sau de a nu se răni pe sine).

Le-am avut pe toate la Sofia și de-abia după doi ani mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am cerut ajutor singură', a scris Tily, în mediul online.

„Nu m-am gândit o secundă la rușinea socială. Eram disperată și terminată. Dacă ar fi să explic ceea ce simțeam într-un cuvânt cel mai bine s-ar potrivi cuvântul: apăsător!!!

M-au ajutat anii de dezvoltare personală, acceptarea, asumarea, dar și maturitatea căpătată de-a lungul anilor.

(…) Dar și mai fericită sunt că nu am renunțat la ideea de a fi mamă de doi. De abia acum înțeleg familiile cu mulți copii.

Mamele care se bucurau cu adevărat de venirea pe lume a unui nou membru, bucuria pe care eu nu o regăseam în NIMIC.

Dragostea este infinită și oricât de greu ar fi … parcă vorba unor mămici care îmi scriu în privat, tot mai poți puțin!

Așa ca iubita mea mamă, POȚI! Lasă garda jos, acceptă că sunt zile și zile. EȘTI om, nu robot! Iar bucuria vine natural din orice lucru mărunt!', a mai scris actrița.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

 • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
 • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
 • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
 • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
 • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
 • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
 • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete