Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Petrișor Ruge: „Ne completăm foarte bine”

Andreea Bălan și Petrișor Ruge dansează împreună de peste 17 ani, iar de-a lungul timpului au existat speculații potrivit cărora ar forma un cuplu. Ce spune artista despre colegul ei de scenă.

Într-un interviu pentru ego.ro, Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are cu Petrișor. Mulți au crezut că sunt iubiți, însă adevărul este că sunt prieteni foarte buni și niciodată nu s-a pus problema de ceva mai mult.

„Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri. Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează. Ne asemănăm ca ambiție. Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu.'

Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa dansatorului și spune că nu ar exista un partener de dans mai bun pentru ea. „Doar Petrișor. (n.r. îi face față atunci când vine vorba de dans) Am mai încercat, de-a lungul timpului, să mai dansez și cu alți băieți. Eu sunt foarte agitată, am o energie foarte mare și îmi trebuie un partener de dans la fel de agitat sau poate și mai și, care să mă strunească, să mă stăpânească și să mă conducă. Ca și în viața personală, eu sunt o femeie foarte puternică și îmi trebuie un bărbat mai puternic ca mine.'

Andreea Bălan, fiica ei Ella și Petrișor RugeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fetele Andreei Bălan vor să îi calce pe urme

Andreea Bălan a povestit că Ella și Clara studiază deja pentru cariera lor. Micuțele sunt fascinate de tot ceea ce văd la mama lor.

„Au zis că vor să fie cântărețe și atunci le-am mutat la George Enescu. Urmează să facă și pian. Fac înot, patinează, fac tot felul de lucruri. Mă lovesc, sunt plină de vânătăi, de obicei nu știu când mă lovesc. (n.r. la dans) Și ele dansează. Ella ia cursuri de dans, sunt convinsă că talentul se moștenește. Din doctori ies doctori, din artiști tot artiști. Ce pot să fie? Actrițe, cântărețe sau balerine. Petrișor și fetele vin des la noi acasă, repetăm împreună. Ele sunt obișnuite să o vadă pe mami zburând. Petrișor le ia și pe ele, dansează și cu ele, astfel că sunt obișnuite.'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete