Primele fotografii cu gemenii lui Enrique Iglesias! Anna Kournikova a născut la jumătatea lunii decembrie

Enrique Iglesias și Anna Kournikova formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Viața lor s-a schimbat radical de când au devenit părinți la jumătatea lunii decembrie a anului trecut. 

Fosta jucătoare de tenis, Anna Kournikova, a născut gemeni, care au primit numele de Nicholas și Lucy. Ea a născut într-un spital privat din Miami, Florida, iar Enrique Iglesias a fost alături de ea. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar recent au postat două fotografii pe Instagram cu micuții.

Primele fotografii cu gemenii lui Enrique Iglesias

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au postat fiecare câte o imagine cu unul dintre gemeni și au folosit aceeași descriere: „My sunshine' (Soarele meu).

My Sunshine

A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în decembrie 2017 după ce fosta jucătoare de tenis a adus pe lume gemeni. Sportiva în vârsta de 36 de ani și cântărețul în vârstă de 42 de ani sunt împreună încă din anul 2001. Cei doi au fost mereu rezervați în privința vieții lor private, iar faptul că Anna a născut recent a fost o adevărată surpriză pentru mulți.

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Mai mult decât atât, de-a lungul anilor au circulat zvonuri care au spus că Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-ar fi căsătorit, însă niciunul dintre ei nu a confirmat această informație.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Fericire mare în familia lui Enrique Iglesias. Cântărețul și Anna Kournikova au devenit părinți de gemeni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati