Primele declarații ale lui WRS, reprezentantul României la Eurovision: „Am trecut peste niște episoade”

România s-a clasat pe locul al 18-lea la competiția Eurovision 2022. Reprezentantul țării noastre, WRS, a ajuns în țară ieri, 15 mai, și a oferit primele declarații despre experiența sa din Italia.

„S-a terminat, nu îmi vine să cred că s-a terminat. Asta a însemnat trecerea mea ca artist la o nouă etapă, una mult mai matură. Sunt foarte, foarte mândru pentru ce am realizat acolo, pe scenă. Am muncit foarte mult și acum sunt foarte încrezător în forțele proprii. Am prins foarte multă încredere în mine pentru că am trecut peste niște episoade de emoții, de semi-atacuri de panică, dar sunt mândru că fac ceea ce fac și că am visul meu', a declarat WRS din Aeroportul Otopeni.

Cântărețul a dezvăluit că este pregătit pentru noi proiecte muzicale și colaborări inedite. În incinta aeroportului, WRS a fost așteptat de fanii care au vrut să-l felicite pentru modul în care s-a prezentat la Eurovision 2022.

„Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt!

La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!', a spus WRS la finalul evenimentului Eurovision 2022, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete