Cel mai bine ascuns secret al lui Smiley a ieșit la iveală

Cel mai bine ascuns secret al lui Smiley a ieșit la iveală

Smiley a devenit pentru prima oară tătic, eveniment pe care l-a împărtășit cu fanii săi. Puțini dintre aceștia știu, însă, cum arăta cântărețul când era micuț și care erau visurile sale în copilărie.

Născut în Pitești în urmă cu aproape 38 de ani, vârstă pe care o va împlini la 27 iulie, Andrei Tiberiu Maria, era potrivit spuselor lui un băiețel năzdrăvan, curios și, ca orice copil, pus în permanență pe șotii.

Smiley a dezvăluit nu cu mult timp în urmă că, pe vremea când era elev de școală primară, avea o reală problemă cu desenatul, nefiind în stare să deseneze nici măcar un copac. Cea care îl ajuta de fiecare dată când avea temă penrtu școală era chiar mama lui.

„Ceea ce nu ştie lumea despre mine este că sunt dezastruos la desen, atât de dezastruos încât nici măcar un copac nu ştiu să desenez frumos', a povestit Smiley pe canalul YouTube al lui Speak. „Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru şcoală. Mama este desenator, deci ştie bine să le deseneze.

Până când s-a prins învăţătoarea că nu le făceam eu. Că ea vedea ce fac în clasă şi nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu şi foarte urât. Am scris de doctor docent, deşi nu am nici o legătură cu medicina”, a adăugat vedeta ProTv.

Nu are studii superioare muzicale

La vârsta de 10 ani, muzica s-a transformat dintr-o simplă plăcere într-o adevărată pasiune, dar nu multă lume știe că Smiley nu are studii superioare în domeniul muzical.

El a absolvit Şcoala Populară de Artă de la Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia chitară clasică, iar apoi a urmat cursurile Facultății de Comerț din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Considerat pe bună dreptate unul dintre cei mai de succes cântăreți din industria muzicală românească, a debutat pe scenă în anul 2001 alături de trupa Simplu din care făceau deja parte CRBL, Omu’ Negru, Piticu’ şi Francezu’.

În 2008 Smiley și-a început cariera solo, fiind în prezent cântăreț, compozitor și producător muzical.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete