Prima imagine cu fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Iată prima imagine cu fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Ducii de Sussex au stat preț de câteva minute în fața camerelor de filmat și au răspuns la întrebările jurnaliștilor. Despre bebelușul Sussex, Harry a spus doar atât: “este mortal”. 

Meghan și Prințul Harry nu au dezvăluit încă numele băiețelului lor.

Meghan Markle, o apariție diferită de cea a cumnatei sale, Kate Middleton

Pe fețele celor doi proaspeți părinți se citește fericirea, dar, pe fața ducesei, se citește în egală măsură epuizarea. Meghan Markle nu are nici pe departe aspectul fresh pe care-l avea Kate Middleton la ieșirea din maternitate. În plus, kilogramele acumulate pe perioada sarcinii sunt destul de evidente.

În mod atipic, bebelușul a fost ținut în brațe de tatăl său, și nu de mama sa.

„Are cel mai drăguț temperament. Este foarte calm. Este magic, este minunat. Am alături cei mai buni doi băieți din întreaga lume, așa că sunt foarte fericită', a spus Ducesa de Sussex.

„Este minunat. Să fii părinte e minunat. Au trecut doar doua zile și jumătate, trei, însă ne bucurăm foarte mult să avem alături acest bulgăre de bucurie', a spus și Ducele de Sussex.

Cuplul regal a declarat că Regina Elizabeta va face cunoștință cu strănepotul ei în cursul zilei de miercuri.

Prima imagine cu fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Cu cine seamănă micuțul

O lume întreagă a așteptat cu sufletul la gură să vadă cum arată Bebelușul Sussex. Chiar se făcuseră pariuri referitoare la culoare pielii micuțului – unii au pariat că va moșteni culoarea ciocolatie a bunici materne, cei mai mulți au pariat că va fi roșcat, ca Harry. La întrebarea jurnaliștilor – cu cine seamănă bebelușul – Meghan a răspuns răzând: „Încercăm încă să ne dăm seama', iar Harry a completat-o râzând:  „Nu știu cu cine seamănă'.

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete