Prima imagine cu Deea Maxer și noul iubit. Cine e bărbatul care a cucerit-o și cum o răsfață

Deea Maxer a confirmat că are o nouă relație după divorțul de Dinu. Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit și prima fotografie cu ei.

Deea Maxer și-a refăcut viața după divorțul de Dinu și deja s-a afișat cu noul iubit. Dansatoarea este toată numai un zâmbet la brațul celui cu care l-a înlocuit pe tatăl copiilor ei. Deea Maxer a confirmat noua relație.

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie', a declarat Deea Maxer, pentru cancan.ro. Anunțul făcut de dansatoarea de belly dance vine la nici două luni după ce au semnat actele de divorț.

deea-maxer-si-iubitulSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Se pare că bărbatul ar fi dus-o pe Deea Maxer la mare acum câteva zile, când ea ar fi avut mai multe treburi de rezolvat în Constanța. Artista s-a filmat în mașina lui, apoi de curând a postat și prima fotografie cu noul iubit.

Se pare că noul iubit este atent la nevoile Deei Maxer și îi cumpără mereu flori acesteia, în timp ce Dinu Maxer nu făcea niciodată acest gest. Bruneta este foarte încântată de gestul noul ei partener, iar Instagramul ei s-a umplut cu poze cu flori. Dinu a și recunoscut că el nu îi cumpăra flori fostei sale soții, însă la un moment dat și-a dat seama că trebuie să facă asta pentru a le merge bine. „Cred că am fost prea puțin romantic. Nu am dus niciodată acasă flori. Ulterior, făceam asta. Am încercat să compensez fiecare minus pe care din discuții l-am simțit. Și Deea la fel. Am luptat împreună. Amândoi am încercat, dar nu am mai reușit', a declarat cântărețul în urmă cu ceva timp.


Mai mult, Deaa a postat o nouă fotografie cu iubitul ei. Acesta o ține strâns în brațe, iar artista a pus la poză melodia „Vorbește lumea' de la Antonia. Deea Maxer a dat de înțeles cu această piesă că nu ascultă vorbele rele ale lumii, vorbe care se referă la noua ei relație.

Și Dinu Maxer își refăcuse viața alături de Ada, o brunetă sexy, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat mai repede decât ne-am fi așteptat.

„Un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire’

Dinu Maxer a mărturisit că s-a despărțit de Deea din cauza certurilor, iar mama lui l-a avertizat la un moment dat că o căsnicie nu va mai funcționa deloc atunci când apar discuțiile din nimic.

„De la orice! Orice, zi-mi ceva de la care nu ne certam?! De la lucruri banale în gospodărie, până la cum ne îmbrăcam pe scenă. Ori, dacă certurile devin atât de dese din lucruri minore, asta nu mai e căsnicie! Până și mama îmi zicea: un cuplu pe care-l vezi că se ceartă din nimic se apropie inevitabil de despărțire!'

Artistul susține că nu a fost vorba niciodată despre infidelitate în căsnicia lor și că i-a fost loial Deei până la finalul mariajului. „Care 40 de ani că eu am 50 de ani?! Nu, exclus! La mine nu a fost nicio criză! Amândoi am fost fideli până în momentul semnării actelor de divorț. Dacă cineva ne acuză după semnarea actului de divorț că avem o relație, mie mi se pare o greșeală!

Noi acum suntem niște oameni liberi. Faptul că mă acuză lumea că mi-am făcut prea repede o relație, păi să mă ierți, eu am 50 de ani, crezi că mai am timp să aștept?!'

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete