Prima fotografie cu Marcel Pavel din spital. Cum se simte artistul după ce a fost infectat cu noul coronavirus?

Marcel Pavel și Monica AnghelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și este internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

Cântărețul și-a făcut în urmă cu mai multe zile un test pentru COVID-19 după ce ar fi prezentat simptome specifice infectării cu acest virus. Miercuri, rezultatul a ieșit pozitiv.

Artistul a ajuns imediat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, acolo unde va sta o perioadă, până când rezultatul testelor va fi negativ.

Prima fotografie cu Marcel Pavel din spital. Cum se simte artistul după ce a fost infectat cu noul coronavirus?

Deși nu a publicat nimic în mediul online în acest sens, în această dimineață, Marcel Pavel a postat prima imagine de pe patul de spital, de unde le-a transmis mulțumiri medicilor care se ocupă de el în aceste momente.

Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

„Bună dimineața, dragi prieteni! În ultimile zile am trecut prin momente cumplite și de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare!

Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepții făcând doar anumite publicații și posturi de TV de știri care au dat știrile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate și cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea.

Am contactat o dublă pneumonie, corelată cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale!

Celelalte publicații și posturi TV m-au desființat efectiv, comportându-se precum hienele! Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte!

Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune!

Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș”.

Le mulțumesc în mod special doamnei dr. LIVIA HARA. Coincidența este aceea că dna dr. a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Clung Muscel.

Fiindu-mi și colegă de școală de muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme, iar eu violoncelist. Mii de mulțumiri dlui STREINU CERCEL!🙏❤, a fost mesajul artistul.

Foto: Facebook

Citește și:

Filmările pentru „Te cunosc de undeva” au fost suspendate după ce Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus

Fanii sunt revoltați! Ce actriță va juca rolul Prințesei Diana într-un nou film despre viața ei?

Fiica lui Joey din „Friends”, diagnosticată la nici un an cu o afecțiune la nivelul creierului. Marina are acum 16 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete