Prezentatoarea de televiziune care a fost la un pas să ajungă la mănăstire: „Mergeam acolo, pentru că, evident, aveam legături, bunicul meu fiind preot”

Simona Țăranu, care prezintă știrile sportive la Digi 24, a povestit în podcastul lui Adrian Artene de la Cancan amănunte neștiute despre viața ei. S-a lovit de probleme și în cariera ei, în școală, dar și când era adolescentă, când a fost la un pas să ajungă la mănăstire.

Simona Țăranu și-a deschis sufletul și a mărturisit care a fost unul dintre cele mai dificile momente pe care le-a trăit în perioada în care își dorea să se angajeze în televiziune. 'Primii doi ani au fost foarte grei. În timpul facultății, profesorii ne spuneau «Nu terminați facultatea și așteptați să vă angajați, faceți de pe-acum». Au fost colegi care s-au integrat la telenovele, erau foarte multe producții la Buftea și au reușit să prindă câte-un loc de muncă. Fie practică, fie loc de muncă. Eu îmi doream în televiziune, pentru că știam că va fi un parcurs mai lung. Proiectele din film sunt, de obicei, limitate', a mărturisit Simona, conform Cancan.

Prezentatoarea a rememorat un episod care a marcat-o la începutul carierei. „Am ajuns la Digi, n-a fost ușor. Înainte am ajuns la o altă televiziune, mult mai mare pe atunci, m-am dus modest îmbrăcată. Mi-am luat o cămășuță, o pereche de blugi, niște pantofi fără toc, mi-am prins părul.

Am dat o probă, nu știam ce caut acolo, pentru că au venit fete foarte frumoase, înalte, cu rochițe, poșete. Când mă uitam am zis că efectiv sunt fata de la țară. Am dat proba, m-am dus la redactorul șef și mi-a zis «Îmi pare rău că ești profi, dar nu ești sexi»', a continuat vedeta.

simona-taranu-10SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Simona Țăranu a vorbit și despre legătura ei cu divinitatea, cum bunicul ei a ajutat-o să Îl descopere pe Iisus Hristos. „Am avut un profesor. Un profesor de română fix în ultimul an care, cumva, m-a luminat. Întotdeauna, bunicul meu spunea «Dumnezeu lucrează prin oameni». Și, cumva, m-a luminat așa. A apărut doamna dirigintă, profesoară de română, a fost nevoită să ne părăsească, a intrat într-un concediu medical. Și a venit acest profesor de limba română, colaborator al Universității Media din București, fosta Fundația Media a Pro TV-ului. Și m-a luminat, mi-a deschis ochii către această cale, erau foarte mulți din Piatra care urmau această facultate.

Mergeam la mănăstire, pentru că, evident, aveam legături, bunicul meu fiind preot, dar era de muncă. Și nu știu dacă firea mea și hazul s-ar fi potrivit, s-ar fi integrat. Da, într-adevăr, bunicul m-a ajutat foarte mult să Îl descopăr pe Hristos, să mă integrez, să înțeleg, dar nu cred că acela ar fi fost momentul potrivit', a mărturisit Simona Țăranu în cadrul podcastului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete