Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Săgetător?

Aspectul de Lună Nouă se va forma pe 26 noiembrie în zodia Săgetător. Acest eveniment astrologic are o importanță majoră pentru toți nativii zodiacului. Promovează ideea de schimbare, de evoluție, fiind o perioadă favorabilă în care pot fi rezolvate o serie de probleme importante.

Urania îți spune în ce măsură zodiile sunt influențate de Luna Nouă în Scorpion și la ce ar trebui să te aștepți perioada imediat următoare.

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Săgetător?

BERBEC

Luna Nouă în Săgetător îi determină pe Berbeci să se gândească la un nou început. Convingerile lor și percepția în legătură cu anumite lucruri se pot schimba în mod radical, iar ei vor privi viața dintr-o altă perspectivă. În acest context, schimbare este esențială!

TAUR

Pentru Tauri, Luna Nouă în Săgetător va influența în special sectorul material. Astfel, acești nativi vor găsi o soluție care să îi avantajeze din punct de vedere financiar. Pot primi dreptul legal de a intra în posesia unui bun sau a unei sume de bani.

GEMENI

Este o perioadă potrivită pentru ca Gemenii să rezolve anumite probleme ce țin de justiție sau de relațiile pe care acești nativi le au cu instituțiile statului. Luna Nouă în Săgetător face ca întâlnirile Gemenilor să decurgă exact așa cum își propun.

RAC

Luna Nouă în Săgetător îi ajută pe Raci să rezolve o serie de conflicte sau nereguli financiare apărute la locul de muncă. Acești nativi se pot gândi chiar la o schimbare din punct de vedere profesional.

Leii pot fi puternic afectați de un eveniment cu impact major în plan sufletesc generat de formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Săgetător. Cei născuți în zodia Leu vor avea o stare interioară bună și își vor face timp pentru distracție, plăceri culinare sau culturale.

FECIOARĂ

Fecioarele vor avea parte de o deschidere specială pentru beneficiile subtile, iar toate acestea datorită formării aspectului de Lună Nouă în Săgetător. Poate fi vorba despre restabilirea unor legături cu persoane aflate în străinătate cu care nu au avut o relație foarte apropiată în ultima perioadă.

BALANȚĂ

Luna Nouă în Săgetător le dă celor născuți în zodia Balanță puterea de a repara o greșeală, dar a rezolva probleme care au legătură cu instituțiile statului. Dacă au de susținut un examen, Balanțele pot obține rezultate favorabile.

SCORPION

Din punct de vedere financiar, Scorpionii au șanse mari să scape de probleme. Luna Nouă în Săgetător este un moment special care favorizează sectorul câștigurilor materiale.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă se va forma în zodia lor și va fi un moment cu o importanță majoră. Săgetătorii vor încheia o etapă începută anul trecut și vor da startul unui nou ciclu care se va încheia în 2020. Săgetătorii au șanse mari să își facă ordine în viață și să rezolve probleme ce țin de sfera personală sau legală.

CAPRICORN

Luna Nouă în Săgetător îi va ajuta pe cei născuți în zodia Capricorn să iasă din starea de nemulțumire sau slăbiciune interioară. Acestor nativi li se va face, în sfârșit, dreptate, asta după ce au așteptat acest lucru o lungă perioadă de timp.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot fi puși într-o lumină favorabilă de un cunoscut sau o persoană străină, dar care are cele mai bine intenții. Cineva care îi prețuiește foarte mult își dorește că acești nativi să renască și să iasă în evidență, aspect favorizat și de Luna Nouă în Săgetător.

PEȘTI

Peștii vor avea doar de câștigat de pe urma formării aspectului de Lună Nouă în Săgetător. Cei născuți în zodia Pești vor traversa o perioadă favorabilă pentru pentru locul și rolul lor în societate, pentru imaginea publică pe care și-o construiesc, pentru succesul sau afirmarea la care lucrează.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 23 – 29 noiembrie 2019

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop