Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului?

Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului

Mercur va intra în zodia Scorpionului pe data de 3 octombrie și va rămâne aici o lungă perioadă de timp. Mai exact, până pe 9 decembrie, toate cele 12 semne zodiacale vor fi influențate de acest eveniment astrologic care are o importanță majoră.

Timp de 2 luni, zodiile vor simți puternic consecințele intrării lui Mercur în zodia Scorpionului. Iată care sunt previziunile Uraniei și la ce ar trebui să se aștepte fiecare zodie în parte în perioada următoare.

Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului?

BERBEC

Intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului îi poate influența pe nativii din zodia Berbec să facă alegeri neinspirate. Cei născuți în această zodie pot fi tentați să folosească soluții sau metode mai puțin corecte pentru a rezolva anumite interese materiale.

TAUR

Taurii pot fi victimele unor răzbunări venite din partea unor persoane deranjate de interesele lor. Acești nativi trebuie să fie foarte atenți la relațiile cu partenerii de afaceri sau la cei cu care interacționează în domeniul profesional, existând șanse mari să fie păcăliți.

GEMENI

Mercur în zodia Scorpionului înseamnă mai multă atenție la tot ce ține de zona sănătății și a muncii pentru Gemeni. Până pe 9 decembrie se va pune foarte mult accentul pe trăiri, reacții și argumente.

RAC

Intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului îi va afecta puternic pe Raci din punct de vedere emoțional. În sufletul acestor nativi se va duce o luptă, va exista în permanență o stare de neliniște și de amărăciune, mai ales dacă aceștia se confruntă de multă vreme cu nesiguranța, singurătatea sau dacă au un mare regret.

Pănă pe 9 decembrie, Leii vor întâmpina dificultăți la capitolul avere personală, dar și când vine vorba despre relațiile de familie. Mercur în zodia Scorpionului va face totul să se desfășoare într-o notă de dizarmonie, bănuială, neîncredere. Cei născuți în zodia Leu pot afla un lucru mai puțin plăcut despre o rudă și vor fi dezamăgiți.

FECIOARĂ

Fecioarele vor fi preocupate de sectorul financiar și din cauza intrării lui Mercur în zodia Scorpionului, acești nativi vor fi nevoiți să vorbească mai des despre bani decât o făceau până acum.

BALANȚĂ

Balanțele își vor manifesta starea de revoltă în raport cu relațiile de muncă sau față de contractele care se leagă de jobul lor. Cei născuți în această zodie pot fi puși în situația de a face față unor încălcări ori aplicări incorecte ale legii.

SCORPION

Provocările din exterior îi pot afecta pe Scorpioni, acestea având tendința de a complica comunicarea acestor nativi cu familia, prietenii, colegii, oficialii, publicul. Toată această situație tensionată se va păstra până pe 9 decembrie, moment în care Scorpionii vor putea, în sfârșit, să răsufle ușurați.

SĂGETĂTOR

Trecutul se întoarce în viața Săgetătorilor și îi va influența într-o manieră negativă. Cei născuți în această zodie vor avea motive de nemulțumire, de spaimă sau de revoltă referitoare la anumite evenimente petrecute în trecut, dar care au consecințe în prezent.

CAPRICORN

Relațiile Capricornilor cu persoanele apropiate pot avea de suferit după intrarea lui Mercur în zodia Scorpionului. Este de preferat ca acești nativi să păstreze o anumită distanță și să fie mai discreți și rezervați în relația cu ceilalți.

VĂRSĂTOR

Imaginea Vărsătorilor poate avea serios de suferit până pe 9 decembrie. Imediat ce Mercur își va începe tranzitul prin Scorpion, cei născuți în zodia Vărsător pot fi victimele unor atacuri publice, critici nefondate, șicane, înscenări.

PEȘTI

Peștii pot traversa o perioadă de criză în care își vor pune întrebări despre ei, despre rolul lor în viață. Dacă sunt atenți, cei născuți în această zodie ar putea folosi aceste lucruri în favoarea lor, mobilizându-se astfel încât să își găsească drumul și să aibă parte de succes.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Horoscop octombrie 2019. Lasă trecutul în urmă și vindecă rănile vechi prin iubirile noi

5 zodii infidele. Duc o viață dublă și ajung să își rănească partenerul de viață!

3 zodii născute sub o stea norocoasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop