Președintele Slovaciei a creat o nouă modă: masca asortată cu rochia

Zuzana Caputova, președinta Slovaciei este, așa cum se observă cu ochiul liber, un șef de stat complet atipic printre omologii din Europa. Președintele Slovaciei a creat o nouă modă: masca asortată cu rochia.

De curând, la inaugurarea noului Cabinet de la Bratislava, președinta Zuzana a dat mâna cu primul ministru felicitându-l călduros pentru investire. Imaginea președintei a făcut înconjurul planetei…

“Este o mască cusută din același material cu rochia… făcută chiar de doamna președinte!” s-a spus despre masca asortată purtată de Zuzana Caputova.

“Nu este un trendsetter și nu creează tendințe în modă. Pur și simplu lumea trebuie să înțeleagă că măștile chirurgicale și de protecție sunt destul de puține pe tot teritoriul Slovaciei, așa că doamna președinte a decis să-și coasă singură masca. În aceste vremuri mulți cetățeni slovaci își fac singur măștile, sau le cumpără de la artiști artizani. Măștile medicale trebuie să rămână în spitale,” spun susținătorii acestei inițiative pe paginile de socializare.

“Poartă masca asta pentru că prioritare sunt spitalele și medicii, nu politicienii… ” curg mesajele de susținere pentru președintele Slovaciei.

Dincolo de explicațiile sus-menționate trebuie să recunoaștem că ideea președintei Slovaciei nu e deloc rea, iar culoarea îi vine foarte bine. Caputova a câștigat alegerile prezidențiale din 30 martie 2019 cu peste 58% din voturi, devenind astfel prima femeie președinte din istoria Slovaciei.

Coronavirus este temporar, dar stilul rămâne, cam așa s-ar traduce declarația de imagine pe care a ținut s-o facă Zuzana Caputova.

Pe de altă parte masca și bravada doamnei președinte nu a trecut neobservată de specialiști: masca se poartă dacă ai simptome de Coronavirus sau de orice altă afecțiune. Se pune pe față ca să nu răspândești virusul, este foarte puțin eficientă în a te proteja de un virus atât de contagios cum este noul Coronavirus.

foto: Hepta

Citeste și:

Coronavirus: s-au găsit noi simptome! Care sunt primele semne ale bolii: apar înaintea tusei și a febrei

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda