A murit fiul femeii din Craiova care s-a stins acum două săptămâni în urma unui diagnostic pus greșit

A murit fiul femeii din Craiova care s-a stins acum două săptămâni în urma unui diagnostic pus greșit

Tragediile din viața familiei Vărzaru din Craiova par să nu se sfârșească. În urmă cu două săptămâni, Gabriela Vărzaru, în vârsta de 49 de ani, a murit după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit.

Aceasta acuza dureri puternice în piept, iar familia a chemat ambulanța. Conform digi24, fiica pacientei decedate a declarat că medicii „i-au facut un făcut un EKG şi ziceau: ce aveţi doamnă, nu aveţi nimic. Durerea dvs e nejustificată!'

Fiul său nu a suportat durerea și voia dreptate

Moartea tânărului în vârstă de 27 de ani rămâne un mister. El locuia împreună cu prietena sa într-un bloc la etajul 5 și de patru ani formau un cuplu.

Apropiații familiei vorbesc despre o sinucidere: „Nu a suportat moartea mamei. Mereu spunea că vrea dreptate, ca vrea să ştie adevărul. Medicul care a greşit diagnosticul trebuie să plătească. (…) Întreba obsesiv de ce ancheta nu se desfăşoară mai repede. A fost lângă mama lui până în ultima clipă. A divinizat-o. Sigur a vrut să plece după ea”.

Prietena sa, Luiza Pătrulescu îi roagă pe prieteni să nu mai susțină ipoteza sinuciderii. Aceasta a declarat, conform adevărul.ro,  că tânărul s-a urcat la geam să alunge porumbeii care făceau gălăgie. El a luat o coadă de mătură și a alunecat.

În ziua înmormântării mamei sale, Klaus a postat un ultim mesaj pe pagina sa de socializare: “Te voi iubi mereu MAMA MEA, îngerul meu păzitor”.

Autoritățile din Craiova au demarat o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele morții.

Foto: Facebook/Klauss Vladem

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro