Povestea unei iubiri fără limite: „Oamenii se holbează la noi”

În lumea iubirii nu există o potrivire de tip „mărime universală'. Standardele de frumusețe sunt subiective, iar dragostea nu necesită conformarea la ele. Povestea de dragoste dintre Matt și Brittany exemplifică minunat această noțiune.

S-au confruntat cu ridicolul și criticile celorlalți care nu au putut privi dincolo de diferențele lor. Cu toate acestea, ei au demonstrat că dragostea adevărată merge dincolo de aparențe și necesită acceptarea celuilalt pentru ceea ce este.

Brittany Jacques, în vârstă de 23 de ani, a fost în căutarea iubirii și a acceptării toată viața ei. În ciuda eforturilor sale, a fost dezamăgită și a avut parte de multe ori de o inimă frântă. Relațiile sale cu parteneri care o dominau o lăsaseră fără speranță și epuizată, erodându-i încrederea în sine și în corpul ei.

În ciuda mesajelor contradictorii primite de la foștii ei iubiți, care fie voiau să slăbească, fie îi venerau formele, Brittany s-a hotărât să refuze să își mai compromită valoarea de sine. Ea a luat decizia curajoasă de a se închide cu totul în fața posibilității de a iubi.

Cu toate acestea, nu știa că soarta avea alte planuri pentru ea. Uneori, universul îi aduce pe oameni împreună în cele mai neașteptate și frumoase moduri, așa cum Brittany era pe cale să descopere.

Tânăra aproape că renunțase să mai găsească dragostea când soarta a adus-o împreună cu Matt Montgomery prin intermediul Facebook în august 2020. În ciuda diferențelor fizice notabile – Jacques fiind o femeie de talie mare, iar Montgomery având o constituție subțire, au simțit o conexiune instantanee și o chimie de necontestat.

„Am fost puțin ezitantă la început. Am fost în relații în care băieții mi-au spus că mă vor părăsi dacă nu încep să țin dietă sau să încerc să slăbesc. Mi-a afectat încrederea în mine și, la un moment dat, am început să fac exerciții și să încerc să-mi schimb mărimea”, a declarat Brittany, potrivit Bright Side.

Ignorând criticile, și-au urmat inima și au devenit siguri că sunt meniți să fie împreună. Montgomery a cerut-o în căsătorie pe Jacques pe 30 ianuarie 2022 și au început să își planifice viitorul împreună.

Pe măsură ce Brittany Jacques și Matt Montgomery și-au împărtășit povestea de dragoste cu lumea, s-au confruntat cu o avalanșă de comentarii dureroase și judecăți din partea internautilor. Montgomery a dezvăluit că oamenii au pus la îndoială virilitatea și statura sa fizică.

„Oamenii comentează pe Instagram și sugerează că nu sunt suficient de mare sau de bărbat pentru ea, Observ că oamenii se holbează la mine când mergem pe stradă…”, a spus el.

În ciuda comentariilor jignitoare și a disconfortului, cuplul a refuzat să lase criticile să îi despartă. În schimb, au făcut un jurământ să rămână împreună și să arate că dragostea vine în toate formele și dimensiunile. Cu toate acestea, având și în trecut experiențe negative cu femei slabe, Matt a recunoscut-o pe Brittany ca fiind sufletul său pereche.

brittanySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Încă de când a întâlnit-o, a fost îndrăgostit de atitudinea pozitivă față de corp și de iubirea de sine a tinerei și, în loc să o împingă să își schimbe aspectul, s-a concentrat pe a o face fericită.

„Ești valoroasă, meriți o iubire infinită în fiecare zi și mai mult. Felul în care te privesc și simt pentru tine și felul în care tu privești și simți pentru mine este modul în care știu că suntem meniți să fim”, a scris Matt pe Instagram, mai relatează sursa citată anterior.

Brittany Jacques și Matt Montgomery sunt mândri de relația lor și doresc să fie un exemplu pentru alții care se află într-o situație similară.

„Mi-aș dori ca relațiile mixte să fie mai frecvente și să fie mai mult în regulă”, a spus ea.

Ei cred cu tărie că dragostea nu are limite, iar oamenii de toate formele, dimensiunile și mediile pot găsi bucurie unul lângă celălalt. Dragostea adevărată este neprețuită și nu ar trebui să fie supusă controlului sau rușinii pe baza aspectului fizic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate