Povestea tulburătoare a unei supraviețuitoare a cancerului la sân. Loredana Batariga, 41 de ani, a depistat o tumoră agresivă la sân pe când era însărcinată


În cadrul emisiunii Lifestyle sănătos, avem invitată o supraviețuitoare a cancerului de sân. Loredana Batariga, 41 de ani, a depistat o tumoră agresivă la sân pe când era însărcinată în luna a patra.

Ca orice pacient aflat în postura asta, mi-a trecut prin cap că până aici mi-a fost dat să trăiesc… și am suferit îngrozitor… mi-au trecut tot felul de gânduri prin cap, dar era ceva normal… eram într-o stare de șoc. Am consultat câțiva doctori de specialitate oncologică și toți îmi recomandau să nasc prematur cu riscurile de rigoare, ca să mă salvez pe mine, sfat care nu mi se potrivea deloc, mai ales că acasă mai aveam o fetiță de 10 ani cu handicap grav, diagnostic cu autism', își amintește Loredana.

Loredana a găsit însă medicul care să o lase să ducă sarcina până la capăt, iar imediat după naștere a început investigațiile necesare și ședințele de chimioterapie. A urmat intervenția chirurgicală în timpul căreia i-a fost extirpat sânul, apoi, în timpul aceleiași intervenții a făcut și reconstrucție mamară.

De la operația Loredanei au trecut mai bine de 4 ani, iar femeia îi consideră pe doctorii care s-au ocupat de ea adevărați Dumnezei, pentru că au ajutat-o să trăiască și pe ea, dar și pe copilașul ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro