Motivul pentru care Carmen Tănase nu doarme noaptea: „Am experiență, am meciuri în picioare multe”

Carmen Tănase este mereu plină de energie, deși doarme foarte puțin. Actrița din serialul „Clanul' spune că îi place să muncească și nu obosește niciodată să facă ceea ce îi place.

Pentru filmările serialului „Clanul' și pentru piesele de teatru, Carmen Tănase este nevoită să facă mereu naveta. În prezent, ea locuiește într-un sat de lângă Târgoviște. Și-a vândut toate proprietățile și și-a cumpărat o casă, care are și curte. Actrița, în vârstă de 62 de ani, spune că a pierdut multe nopți, însă nu a fost deloc obosită.

„Am pierdut multe nopți, când trebuia să mă scol la 4 dimineața că aveam filmare a doua zi și nu am mai dormit pentru că am citit mai departe, nu am putut să las', a declarat Carmen Tănase pentru Playtech.

Întrebată cum funcționează după o noapte nedormită, actrița a mărturisit că a avut o perioadă în care nu a dormit 5 nopți.

„Am experiență, am meciuri în picioare multe. Din ce în ce mai greu, că vârsta își spune cuvântul, dar, uite, că încă mai țin. De curând, nu am dormit vreo 5 nopți, așa, la modul o oră – o oră jumate și aia chinuită. Și după aceste 5 nopți am căzut și am dormit o noapte blană așa, până pe la prânz și după aceea, a doua zi, parcă aveam terebentină, așa eram, deci nu stăteam locului nicio secundă. Îmi iau energia, nu știu de unde. Mie îmi place să muncesc, adică îmi place ce muncesc, îmi place să muncesc cât mai mult. Când muncesc, nu sunt obosită, când stau degeaba, sunt obosită.'

carmen-tanase-interviuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Deși bea foarte multă cafea, pentru ea nu are niciun efect și nu îi dă energie. Chiar înainte de a merge să doarmă, Carmen Tănase bea cafea.

„Beau cafea de când mă știu. Deci practic cred că și în biberon eu am avut cafea, așa mă știe toată lumea cu cafeaua lipită de mână. Ea, ca atare, nu mai are niciun efect. Deci înainte de a mă culca îmi fac o cafea. Îmi place cafeaua, sunt dependentă de ea, dar nu are niciun efect, beau cafea și dorm, nu am nicio problemă.'

„Am vrut să mă fac medic veterinar'

Carmen Tănase a mărturisit că și-ar fi dorit să fie medic veterinar. Actrița este o mare iubitoare de animale, iar acasă are mai multe pisici pe care le-a salvat de pe stradă. Ea locuiește acum la țară și și-a vândut toate proprietățile pe care le avea în București.

„Am vrut să mă fac medic veterinar, asta am vrut eu inițial, sau inginer zootehnist, în orice caz, ceva legat de animale. Probabil că dacă aș fi fost inginer zootehnist, aș fi avut din ce trăi, dar dacă aș fi fost medic veterinar, cu siguranță aș fi fost cel mai sărac medic veterinar din România', a spus actrița pentru sursa mai sus-menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete